Udalo mi sie odkrecic jedna pokrywke w klapie bagaznika i natrafiłem na druga przy której byly 2 srubki i natrafilam tez na jakies srebrne dwa wkrety wygladaja na motylkowe chcialam odkrecic niby kreca ale nie odkrecaja sie. Jak mam je cwyciagnac ?? I co dalej robic czy latwo jest wymienic ten zamek
Dodaje zdjecie na zielono te srebrne ktore nie wiem jak oďkrecic natomiast czerwone to zwykle srubki które odkrecilam
Okazalo sie ze sa to nity. Poradzilam sobie z nimi. Nie moge wyciagnac tej plastikowej obudowy . Szukam nawet zstrzaskow na tej obudowie ale nie moge znalezc. Wie jtos jak mam sciagnac ta pokrywe. Gdybym sciagnela to bym dostala sie juz do zamka bagaznika i moglabym wymienic tylko mowie walcze z ta obudowa a nie chce dawac do mechanika tylko sama
Moim zdaniem ta osłona jest na takich mocnych zatrzaskach. Po bokach tej osłony chodzi mi o te miejsca które są poza zdjęciem nie ma jakiś kołków? Generalnie dobrze jest ją podważać jakimś płaskim elementem (5-6cm szerokości) żeby jej nie połamać. Wtedy po jednym zaczepie powoli podważasz i powinno się udać.
Fotel Alpine Legendarna zwinność Alpine wynika z niewielkiej masy auta. Nasi inżynierowie zastosowali tę zasadę przy projektowaniu fotela, dzięki któremu kierowca i maszyna stają się jednością. Ultralekki fotel kubełkowy Siedzenie ...
Auto Moto Show - Skaryszew 2012 / relacja W niedzielę 03 czerwca byliśmy świadkami niesamowicie gorącego i pełnego wysokiego ciśnienia dźwięku weekendu w Skaryszewie. Już od wczesnych godzin na terenie Hotelu Cyganeria zjeżdżali się będą Miłośnicy tuningu, car audio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.