Zamek centralny na podczerwien w megance

30 Sie 2009, 17:51

witam kupiłem meganke z 96 i chciał bym za instalować tam centralny na pilot jest ktos w stanie powiedziec mi jakie beda tego koszty mniej wiecej :P dzieki

EDIT: @Bodzioo89 - chcesz odpowiedzi? Pisz tak, zeby Czytający rozumiał o co pytasz!
Używaj Wielkich liter na początku zdania (uzyskasz je wciskając klawisz (Shift) jednocześnie z wybraną literą), oraz używaj znaków przestankowych (kropkek i przecinków).Na klawiaturze kropka (.) znajduje się w drugim rzędzie (licząc od dołu) jako drugi klawisz na prawo od klawisza (M). Przecinek (,) znajduje się pomiędzy (M) i kropką (.).

~fourup
Ostatnio edytowany przez bodzioo89, 13 Wrz 2009, 18:30, edytowano w sumie 1 raz
bodzioo89
Nowicjusz

Miejscowość: chorzów

12 Wrz 2009, 17:22

rok temu taka operacja wyniosla mnie okolo 200 zebla...150 kosztowal sam sterownik z pilotem...a teraz nie orientuje sie...poz...
Dylan20
Nowicjusz

30 Wrz 2009, 11:58

bodzioo89 napisał(a):witam kupiłem meganke z 96 i chciał bym za instalować tam centralny na pilot jest ktos w stanie powiedziec mi jakie beda tego koszty mniej wiecej

sam sterownik do 100 zł na Allegro. Montaż kolejne 100 zł.
Pod warunkiem, że masz centralny zamek i chodzi tylko o zdalne sterowanie.
Jeżeli centralnego nie masz, to dochodzą siłowniki, rozbieranie wnętrz drzwi i robi się trochę drogo.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018
    Drużyna Renault zajęła drugie miejsce w międzynarodowym turnieju BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018, który odbył się w dniach 19-21 stycznia 2018 r. Renault Polska oraz Anndora, autoryzowany koncesjoner Renault ...