witam kupiłem meganke z 96 i chciał bym za instalować tam centralny na pilot jest ktos w stanie powiedziec mi jakie beda tego koszty mniej wiecej dzieki
EDIT: @Bodzioo89 - chcesz odpowiedzi? Pisz tak, zeby Czytający rozumiał o co pytasz! Używaj Wielkich liter na początku zdania (uzyskasz je wciskając klawisz (Shift) jednocześnie z wybraną literą), oraz używaj znaków przestankowych (kropkek i przecinków).Na klawiaturze kropka (.) znajduje się w drugim rzędzie (licząc od dołu) jako drugi klawisz na prawo od klawisza (M). Przecinek (,) znajduje się pomiędzy (M) i kropką (.).
~fourup
Ostatnio edytowany przez bodzioo89, 13 Wrz 2009, 18:30, edytowano w sumie 1 raz
bodzioo89 napisał(a):witam kupiłem meganke z 96 i chciał bym za instalować tam centralny na pilot jest ktos w stanie powiedziec mi jakie beda tego koszty mniej wiecej
sam sterownik do 100 zł na Allegro. Montaż kolejne 100 zł.
Pod warunkiem, że masz centralny zamek i chodzi tylko o zdalne sterowanie.
Jeżeli centralnego nie masz, to dochodzą siłowniki, rozbieranie wnętrz drzwi i robi się trochę drogo.
BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018 Drużyna Renault zajęła drugie miejsce w międzynarodowym turnieju BUKOVINA World Snow Polo Masters 2018, który odbył się w dniach 19-21 stycznia 2018 r. Renault Polska oraz Anndora, autoryzowany koncesjoner Renault ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.