Witam posiadam jette z 2014 roku 1.4 benzyna 160 koni i jest problem w ciepłe dni tego nie ma natomiast w zimne nie chcą mi się otworzyć drzwi kierowcy dopiero po kilkakrotnym naciskaniu na pilota drzwi się odblokowywują podobno można wyjąć zamek i poprawić tzw zimne luty bo to jest najczęstszy problem lub przesmarować zamek oczyścić. I to jest jedyne co mogę spróbować ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć zamiennika zamka do jetty VI czy ktoś może mi pomóc? Może od wcześniejszej wersji produkowanej do 2010 roku będzie pasował zamek może to takie same.
Coupé – klasyka gatunku Kiedy myślimy o samochodzie sportowym, najczęściej do głowy przychodzi nam opływowe coupé. Ale nadwozie tego typu jest tak naprawdę starsze niż motoryzacja. Słowo coupé pochodzi z języka francuskiego, w dosłownym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.