Witam, Możecie pomóc,czy jest warto sprzedać moje audi a4 b6 z 2004 z przebiegiem 250 tys,i kupic sobie leona 1 z silnikiem 1.9 150km za okolo 22-24tys?Czy odłożyć sobie na coś innego?Bo zawsze leon mi sie podobał.Co byscie zrobili na moim miejscu?:)
mlody111 napisał(a):Możecie pomóc,czy jest warto sprzedać moje audi a4 b6 z 2004 z przebiegiem 250 tys,i kupic sobie leona 1 z silnikiem 1.9 150km za okolo 22-24tys?
Jaki sens zamieniać większe Audi na Leona z tych samych lat produkcji który nie jest wart tej ceny, jest mniej wygodny, gorzej wykonany, gorzej się prowadzi.
Potwierdzam,nie szukaj tylko auto z koncerny VAG bo na pewno nie tędy droga do kupna dobrego samochodu,a już na pewno nie ma sensu zamieniać większego auta na mniejszego Leona.
Czy polskie autostrady są warte swojej ceny? Jakość autostrad w Polsce to temat, który budzi w kierowcach wiele emocji. Polityka inwestycyjna w infrastrukturę drogową, w tym autostrady, jest jednym z kluczowych wyzwań dla polskiego rządu. Wysokie koszty przejazdu, ...
Roomster i Fabia odświeżone modele SKODY Wprowadzając Nową Octavię, SKODA nie zapomina także o Roomsterze i Fabii. Te dwa modele otrzymały właśnie nowe logo marki oraz kilka dodatkowych modyfikacji. Wraz z wprowadzaniem innowacyjnego języka stylistycznego, SKODA ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.