Zamierzam kupić auto do 25 000 zł. Prosze o radę.

27 Lis 2007, 20:51

A jak z wykonaniem w środku? Bardziej przypomina VW czy Skodę?
Pozdrawiam
Witek
Witek70
Nowicjusz

02 Gru 2007, 22:06

Jest różnica między dieslem 2,0 a 1,8, jeżeli chodzi o spalanie?
Pozdrawiam
Witek
Witek70
Nowicjusz

05 Gru 2007, 18:59

A coś takiego? Ile by spalał?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pozdrawiam
Witek
Witek70
Nowicjusz

05 Gru 2007, 21:05

A może byłbyś zainteresowany jakąś Skodą Octavią z silnikiem 1.9 TDi.
Spalanie nieduże, silniki są nie do zdarcia. Można znaleźdź kilka ładnych egzemplarzy na Allegro. Sam mam Skodę i jak dla mnie jeździ się super.

No własnie, Skoda Octavia 1.9TDi to niesamowite auto, duze, wygodne i praktycznie nie do zdarcia - mialem Passata z takim samym silnikiem diesla jak Skoda (wersja 110km), mial przetluczone 222 tys. km i chodzil absolutnie jak pszczólka - bral na trasie 5 litrow, nie brał oleju, doskonala dynamika - szczyt momentu wypadal ponizej 2000 obrotow - nic dodac nic ujac, zero problemow, chyba najlepszy silnik diesla wyprodukowany przez VAG. Sama Skoda jezdzilem zas z silnikiem 1.6 benzyna i bardzo mi sie podobala - proste, funkcjonalne i w miare dynamiczne auto.
We are what we think
All that we are arises from our thoughts
elijah
Nowicjusz

05 Gru 2007, 22:51

Dzięki za info. W takim razie oprócz A3, Foczki,rozglądam się za Skodą.

Pozdrawiam
Witek

[ Dodano: Czw Maj 14, 2009 22:39 ]
A kupiłem w Monachium BMW 320D. I jest super :)
Pozdrawiam
Witek
Witek70
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Co daje aktywny mechanizm różnicowy?
    Mechanizm różnicowy to nieodzowny elementem każdego samochodu. Jego zadaniem jest umożliwienie niezależnego obracania się kół osi napędzanej na zakrętach, kiedy każde z nich pokonuje inną drogę. W tej roli bardzo ...