Zanim zamieścisz tu temat - przeczytaj - ważne

18 Gru 2007, 19:51

Bardzo proszę,o zaznajomienie się tematyką tego działu.Wszystkie tematy nie związane z tematyką tego działu,będą od razu usuwane.
Proszę się również zainteresować jak ma wyglądać treść tematu - w treści należy wpisać :
MARKA,MODEL,ORAZ KRÓTKI OPIS O CO CHODZI - np. -Mercedes C220 - jakie wyposażenie;Mercedes E220 - obsługa automatycznej skrzyni biegów;Fiat Punto - do czego służy ten przycisk,funkcja;itd.W tym temacie nie zadajemy pytań odotyczących kupna samochodu ani porad w tej sprawie - od tego jest dział "Jakie auto kupić?".Nie zamieszczamy tu również tematów dotyczących problemów technicznych z naszymi mobilami - od tego jest dział - "Problemy techniczne".
Każdy temat,niewłaściwie napisany,będzie usuwany bez ostrzeżenia,nawet,jak będą w nim już jakieś odpowiedzi.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik 22 Mar 2009, 12:50, edytowano w sumie 5 razy
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

09 Sty 2008, 08:49

Mam wrazenie ze ten post odnosi się do mnie. Ponieważ 8 sztycznia 2008 roku założyłem temat który po jakiejś może godzinie został usunięty. Nie spodobało mnie się to ale powiedzmy ze byłem "zaszokowany"

jeśłi mój post był źle umieszczony to w takim razie gdzie powinien zostać napisany??

Pozdrawiam.
qnic
Nowicjusz

09 Sty 2008, 14:33

Ty jesteś [...] niedojebany?? masz nie usuwać moich postów!!!!!! co Ci to [...] mać da ze komuś na złość zrobisz?? :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Ostatnio edytowany przez qnic, 09 Sty 2008, 16:27, edytowano w sumie 1 raz
qnic
Nowicjusz

09 Sty 2008, 14:35

Przywróć mojego posta!!!
qnic
Nowicjusz

09 Sty 2008, 14:38

Ooooooo!!! Bardzo nieładnie kolego... Widzę, że brak Ci kultury i nie dziwie się, że Twoje posty są usuwane.
I co to znaczy niedojenaby!? Nawet pisać nie umiesz...
Co Ty tu jeszcze robisz???
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

09 Sty 2008, 16:33

Witam Cie Superfly.
Nie zrozum mnie źle ale przed ostatniego posta pisałem w nerwach.
Niespodobało mnie się to że MotoAlbercik prawdopodobnie po raz drugi usunął mój temat twierdząc ze jest w złej tematyce. że problemy popsutego ABS w Renault Megane Scenic to chyba powinienem umieścić w tematyce o ciągnikach siodłowych pewnie.
Nierozumiem tego człowieka. ehh
Próbuje w jakiś kolwiek sposób sobie pomóc ale nieeee. trzeba komuś na złość zrobić.

Pozdrawiam.
qnic
Nowicjusz

09 Sty 2008, 16:47

Myslę, że od tego jest dział "Problemy techniczne".Moim zdaniem to MotoAlbercik miał rację a Ty go obraziłeś... Co się mówi???
Przepraszam jeżeli to Off.
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

09 Sty 2008, 22:45

I wszystko na temat.Niezdyscyplinowany użytkownik dostał ostrzeżenie i pouczenie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000

09 Sty 2008, 23:17

Dlaczego na tym forum od czasu do czasu spotyka sie jakies wyzwiska, obelgi....czy co poniektorzy nie potrafia zyc w przyjazni? przeciez jestesmy tu by sobie pomagac a nie wyzywac i ublizac sobie nawzajem...skoro moderator zmienil miejsce postu to widocznie byl on w zlym miejscu...nie ma sensu sie tak bulwersowac i psuc atmosfere na forum :?
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

13 Mar 2008, 16:48

NIe no niektórzy tu chyba nie maja za grosz kultury i to jeszcze do
MotoAlbercik"a. :D Taki miły pan a ten z takimi słowami wyjeżdża. :)
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

04 Kwi 2008, 12:26

norpaw napisał(a):NIe no niektórzy tu chyba nie maja za grosz kultury i to jeszcze do

zgadzam się....to było bardzo nie ładne posunięcie..żeby od razu z takimi obelgami...zamiast zapytać się jak normalny kulturalny człowiek to tak po chamsku postąpić.... :(
Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą a tuning podstawą ;-)
conest997
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 4
Miejscowość: Olsztyn
Auto: BMW E36 coupe 2.0 170 km

07 Kwi 2008, 19:50

conest997 napisał(a):
norpaw napisał(a):NIe no niektórzy tu chyba nie maja za grosz kultury i to jeszcze do

zgadzam się....to było bardzo nie ładne posunięcie..żeby od razu z takimi obelgami...zamiast zapytać się jak normalny kulturalny człowiek to tak po chamsku postąpić.... :(
@Conest997 - odgrzebujesz stare tematy tylko po to, żeby dobić sobie posta nic nie wnoszącym komentarzem... - jeszcze raz i dostaniesz ostrzeżenie!
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 1990