Ostatnio bardzo popularne są zapachy do samochodów. Mnie chodzi o takie zakładane na nawiewy. Jeżeli ustawi się je na "max", to bardzo szybko się zużywają. Więc aby nie kupować niepotrzebnie nowego najlepiej coś nalać do zbiorniczka. Próbowałem już różnych perfumów, płynu do mycia naczyń...
A co wy byście polecali, żeby nalać do takiego urządzenia??
rozne zapachy na kratki sa... ja ci polece te dr marcus - glosnik samochodowy , kolo itd proste tanie i chyba jedne najlepszych - duzo roznych kosmetykow i dodatkow do samochodu uzywam wiec wiem co mowie
one maja regulowany przelot - ile powierza moze przeleciec przez nie
najprosciej to daj sobie taki zapach tam gdzie nie puszczasz zbyt mocno powietrza
Też miałem dr Markus.Starczał na około miesiąc czasu,ale jest w miarę drogi.Kiedyś postanowiłem sprawdzić inne zapachy i kupiłem odświeżacz powietrza do łazienki w żelu o zapachu bzu.Mam go już prawie 2 miesiąc i tez żel zuzył się dopiero w połowie,a w aucie fajnie pachnie.Mam go pod siedzeniem.Kosztował coś 5 zł.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
No to musisz się przejśc do sklepiku z indyjskimi artykułami... Są tam różności i niewiele w nich chemii. Jak kupisz taki olejek,to na pewno nikt z Twoich znajomych nie będzie miał podobnego zapachu w aucie co Ty !!! Oczywiście nie licz ,że kupisz tam jakieś gotowe urządzenie do założenia w aucie ,a jedynie flakon z olejkiem zapachowym więc musisz sobie to przelac do jakiegoś pustego już urządzenia !
Można by oryginalnym bez wielkich wydatków...
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
Volvo S90 - pierwsza publiczna prezentacja Pierwsza publiczna premiera najnowszego Volvo S90 odbędzie się podczas targów motoryzacyjnych NAIAS w Detroit. Stany Zjednoczone są dla szwedzkiej marki bardzo ważnym rynkiem zbytu, a miejsce premiery luksusowego sedana jasno ...
Skoda Superb z wyposażeniem Laurin & Klement Skoda Superb z najbardziej luksusowym i prestiżowym pakietem wyposażenia - Laurin & Klement, na polskim rynku pojawił się w październiku ubiegłego roku. Teraz pakiet dostępny jest z nowym silnikiem. Do dotychczas oferowanych ...
Ja lubię słodkie zapachy. Tylko że mam małe dziecko i nie moge uzywac wszystkich firm. Oburzył mnie ostatnio artykuł w Auto Świecie odnosnie szkodliwości takich odświeżaczy. Zrobiłam mały wywiad i znalazłam odświeżacz ekologiczny, na naturalnych olejkach, całkowicie bezpieczny dla zdowia, przede wszystkim małego. Jesli ktos też jest alergikiem, albo ma chorobę lokomocyjną lub dziecko, to polecam AMBICAR( nie mylić z ambipur car) - jak wpiszecie w wyszukiwarkę ambicar polska to wyskoczy strona z info i sklepem. Minusem jest to, że sa one droższe trochę.
W każdym mieście jest tego trochę. Akurat W Poznaniu o ile kojarzę to ul. Półwiejska,27 Grudnia,Wyspiańskiego,Stary Rynek,a i pewnie dalej od śródmieścia w innych dzielnicach też się znajdzie.
No nie rób jaj - znalazłem w necie jakiś sklep w Katowicach - 50 km.. No i on-line.. ale jakie te "indyjskie zapachy" mają postać lub nazwę ?? Bo nie widzę, żeby były typowo "aromatyczne olejki" czy coś takiego..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.