Zaporożca czy Dacię ?

24 Cze 2014, 23:09

Odpuściłem sobie kupowanie i przerabianie Fiata 131 bo zobaczyłem na autoscout24 ile ze nie sobie wołają.Poza tym gdybym przerobił 131 to fani włoszczyzny by mnie zjedli za profanację Mirafiorki.
Zostały mi dwie możliwości : kupić Dacię od grzyba (znajomy kupił od grzyba Favoritkę z przebiegiem 130 tys. km i jest zadowolony ) albo przyjąć od dziadka Zaporożca ,którego obiecał dać mi do pojeżdżenia po zdaniu prawka.
Oboma trochę siara się pokazać na mieście więc musiałbym trochę podpicować.
Mam dwie koncepcje : Albo wystylizować Zaporożca na BMW e114 albo stuningować Dacię.

Które rozwiązanie byście doradzili ?

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Vernim
Początkujący

Auto: _

25 Cze 2014, 00:08

Jak na moje, to większa siara pokazać się w wiejsko przerobionym niż oryginalnie zachowanym zaporożcu :) :ok:
Piotr932
Początkujący

Miejscowość: Gdańsk
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Daewoo Lanos
Silnik: 1.5 8V 86KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

25 Cze 2014, 00:11

Jak na moje to siara zakładać takie tematy na forum innym niż forum swojego gimnazjum.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

25 Cze 2014, 10:42

To już nie jest śmieszne. Poszedł priv, brak reakcji. Ostrzeżenie
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

25 Cze 2014, 12:32

Piotr932 napisał(a):Jak na moje, to większa siara pokazać się w wiejsko przerobionym niż oryginalnie zachowanym zaporożcu :) :ok:

A jak widzi ci się ta biała Dacia z obrazka ?
Zderzak to akurat zrobił bym żeby wyglądał jak oryginalny od e30.
Vernim
Początkujący

Auto: _
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bentley EXP 100 GT - elektryczny luksus
    Jak widać Bentley stawia na luksus w wydaniu samochodów elektrycznych. Na razie jest to prototyp ale w niedalekiej przyszłości może się okazać że takie samochody będą królowały na globalnym rynku. To nie tylko ...
    BMW X2 Edition GoldPlay - ekskluzywne i sportowe
    Nowa edycja specjalna kompaktowego Sports Activity Coupé łączy wyraźnie dynamiczny wygląd z ekstrawertycznymi akcentami zewnętrznymi i wnętrzem zaprojektowanym z myślą o maksymalnej radości z jazdy. Od marca 2022 r. ...