panowie mam pytanie czy mogę w samochodzie zamontować żarówki h4 100W BLUE XENON
Temperatura barwy 4500'K. Słyszałem że nie można ich używać na publicznych drogach. Mam sandardowe h4 55W ale są słabe i nie wiem co robić
... to kup sobie ,,nadstandart'' - np. Philips blue vision lub Tungsram +90 czy Osram night ...na allegro masz wybór, że oczopląsu można dostać ... pozdro ...
Skoro wzrok masz dobry i wizyta u okulisty niczego nie zmieni a dla Ciebie nie widać w standardowych żarówkach 50/55W(reflektory oczywiście ustawione prawidłowo) to zobacz w jakim stanie jest odbłyśnik reflektora. Być może uległ zabrudzeniu lub po prostu się wypalił i dlatego słabo oświetla.
Temat przerabiany z wszelkimi skutkami montażu 100W żarówek na forum.
https://www.forumsamochodowe.pl/zarowki- ... vt4627.htm
Temat już był na forum i został wyczerpany. W temacie jak dobrze pamiętam są też propozycje żarówek, które świecą lepiej od standardowych. Oczywiście żarówek z homologacją.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Pierwszy śnieg - kilka dobrych rad dla kierowców Jak pierwsze opady śniegu wpływają na sytuację na drodze? Większość kierowców jeździ wolniej. Dzięki temu na drogach jest mniej ofiar śmiertelnych, natomiast odnotowuje się więcej stłuczek. Przypominamy, jak jeździć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.