Żarówki w samochodzie

01 Lip 2016, 08:20

Witam,

Tydzień temu kupiłem samochód VOLKSWAGEN PASSAT 3 BG, ROK PRODUKCJI 2003, DANE SILNIKA: 1896,00 CM3, 74kW. Dziś zauważyłem, że spaliły mi się 3 różne żarówki.

Uprzejmie proszę o wskazanie typu żarówki w przodzie i tyle samochodu (Kierunkowskazy, Pozycyjne, Mijania, Drogowe, Stopu, Oświetlenie tablicy rejestracyjnej).

Dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,
Mateusz
mat83
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 05 1983
Auto: Passat Volkswagen

01 Lip 2016, 13:37

mat83 napisał(a):Uprzejmie proszę o wskazanie typu żarówki w przodzie i tyle samochodu (Kierunkowskazy, Pozycyjne, Mijania, Drogowe, Stopu, Oświetlenie tablicy rejestracyjnej).
Posiadasz Passata B5FL, dodałem przed chwilą takie zestawienie żarówek tego modelu tu masz link: Volkswagen Passat B5FL - zestawienie żarówek. Mam nadzieję że pomoże :)
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

27 Lip 2016, 18:10

Też miałem taki problem, ale nawet się nie bawiłem tylko od razu zadzwoniłem do sklepu i tam mi wszystko wytłumaczyli i wszystkie żaróweczki w fajnej cenie przyszły za kilka dni.
bask
Początkujący

Auto: Opel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SKODA Superb - nowy wygląd i mniejsze zużycie paliwa
    SKODA rozpoczyna kolejny etap swojej ofensywy modelowej SKODĄ Superb. Model flagowy marki imponuje atrakcyjnymi nowymi elementami stylistyki SKODY, świeżym wnętrzem i ulepszonymi funkcjami. Zużycie paliwa i emisja CO2 oferowanych ...