Zarysowanie drzwi

08 Paź 2018, 13:36

Cześć. Dzisiaj rano schodze do auta i mam przyklejoną kartkę, że niby zarysowalam komuś tylnymi drzwiami jego drzwi. Wczoraj nie wyjmowalam nic z samochodu wiec dla mnie jest po po prostu nie mozliwe. Facet twierdzi ze on za każdym razem oglada swoj samochod z kazdej strony i ze wczesniej tego nie bylo a rysa u niego pasuje idealnie do tylnych drzwi mojego samochodu. Chce ode mnie 200 zł lub sprawa zostanie zgloszona na policje.Jak dla mnie szuka sobie jelenia zeby zgarnąć kase. Co robic? Co dzieje sie jak on zgłosi sprawe na policje? Dodam ze dzownilam do administracji na osiedlu i na ten parking nie mają monitoringu
kamilka88
Obserwowany

08 Paź 2018, 16:08

A na Twoich drzwiach jest jakaś cząstka lakieru jego?
gber44

08 Paź 2018, 16:11

Nie, nic nie ma
kamilka88
Obserwowany

08 Paź 2018, 16:35

Najlepszą obroną jest atak :mrgreen: Sama zgłoś się na policję, jeżeli nie ma śladów, to i dowodów żadnych nie ma. Mógł to zrobić ktoś kto parkował w tym miejscu przed Tobą.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

08 Paź 2018, 21:16

Też mi sie wydaje, że trzeba sie zgłosić że pochopnie oskarża nie mając żadnych dowodów i te rysy mogą należeć do auta o podobnym zarysie drzwi.
gber44

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI
    Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...