Witam:) Chciałbym się dowiedzieć czy można zaślepić zawór recyrkulacji spalin w oplu astrze 1.4 16v. Podobno można kupic jakieś uszczelki ale nie jestem za bardzo w temacie. Jesli cos takiego jest to prosze o nakierowanie mnie. Bardzo proszę o odpowiedzi.
Ale próbowałes takie coś zrobić czy tylko z wiedzy książkowej tak twierdzisz?:) Gdzies czytałem że obroty silnika moga nawet wzrosnąć:) Czekam na odp:)
witaj możesz śmiało zaślepić EGR jeśli oczywiście ci nawalił ,bo jesli jest dobry to bez sensu jeżdżąc na zaślepionym wiem co się dzieje ,mianowicie po przejechaniu kilku kilometrów zapala się lampka od elektroniki,ale nie ukrywam że auto ciągało lepiej.pzdr
Mam pytanie. Jadąc świeci mi się kontrolka emisji spalin, w tym momencie mogę jechać najszybciej 20km/h na 3 biegu, a wskazówka obrotów nie dostosowuje się do biegów, nawet gdy stoję nie opada niżej niż 1.5. Co to może być? Co mam zrobić?
Hybrydowe "rakiety" czyli sportowe samochody z napędem hybrydowym Sportowe samochody powstały z myślą o tym, by dostarczać niezapomnianych wrażeń z jazdy, a także wyjątkowych wrażeń estetycznych. Wraz z ewolucją motoryzacji pod maski tych, dostarczających emocji, najwspanialszych samochodów ...
Częsty błąd przy parkowaniu z automatem i używanie "P" Jazda z automatyczną skrzynią biegów jest prosta i nie wymaga od nas żadnej ingerencji poza zapięciem "D" przed ruszeniem. Bardzo często jednak zdarza się że kierowcy parkując popełniają błąd o którym czasem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.