Zbyt niska cena

11 Mar 2010, 12:57

hah ........ juz koles kupil. Ja pieprze ale pewnie ma radoche
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: ..:>>.?

11 Mar 2010, 14:47

Dokładnie, 1.5 roczne BMW X6 w prawie "ful wypasie" kupić za 65k, ciekawe co z tym BMW jest nie tak, bo wątpie, że jakiś idiota sprzedał samochód, za który dał sporo ponad 300k za 20% wartości. Z tego co wiem to nie ma marki, której samochody przez niecałe 2 lata traciły 80% swojej wartości... Albo było kradzione, albo składane z kilku. Bo nawet gdyby było po wypadku i ktoś by je zrobił to nie sprzedawał by go za 65k.
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

11 Mar 2010, 16:16

[link do oferty na Allegro wygasł] zobaczcie to;] 37tys za 2 letnią "piątke"?
też użytkownik miał kilka takich samochódów do sprzedania była jeszcze Q7 2008 za 69tyś A4 2008za 32tyś itd:D
ktoś chyba sobie zrobił niezłe jaja a niektórzy ludzie się na to nabierają
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

11 Mar 2010, 16:35

Tak a popatrzcie na nicki allegrowiczów z czarnego X6 a tej 520,to są te same :lol: ale ja mam lepszy hardcore,swego czasu widziałem na allegro niebieskiego malucha z 1997r,cena jaką ktoś wylicytował to 20tys.zł i mówie całkiem serio,było to niedawno.Pare osób licytowało po pare stówek a tu ktoś wyjechał z 20kołami :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 10:50

[link do oferty na Allegro wygasł]
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

12 Mar 2010, 12:24

illusion napisał(a):http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=7337739

Przyjemniaczek jakiś widać :mrgreen:
A to wszystko to świetne podsumowanie okazji na Allegro.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Camry z klocków Lego
    Australijska Toyota pokazała w Melbourne pełnowymiarową replikę Camry nowej generacji zbudowaną w całości z klocków Lego. Samochód stworzył Ryan McNaught przy użyciu 500 tys. elementów. Toyota Lego Konstrukcja ...
    Jazda na pamięć i kierowca jak na autopilocie
    Mówi się, że praktyka czyni mistrza. W przypadku codziennej jazdy tymi samymi drogami to powiedzenie nie zawsze się sprawdza. Jazda jak na autopilocie, dekoncentracja, zmniejszona świadomość, a nawet niedostrzeganie ...

12 Mar 2010, 15:18

Jak się chce mieć Q7 za 70tys to tak wychodzi :mrgreen:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

12 Mar 2010, 18:00

O ja pierdziele. To koleś, który wstawił takie auto ma przesrane. ktoś kupił zauwazyłem. Ostatnio czytałem, że koleś miał podobną sytuację. Wystawił fikcyjną terenówe żeby sprawdzić za ile pójdzie na allegro jesli ściągnie z Niemiec i bedzie chciał sprzedać. Zapomniał tylko o wpisaniu ceny minimalnej. I tak oto jakiś delikwent z allegro kupił samochód za 1/10 wartości. Niby auta nie było, ale po sprawie w sądzie, wyszło na to że autor fikcyjnej aukcji musiał mu kupić taki sam samochód w takiej cenie, za jaką kupił na allegro.
Chociaż jeżeli oba auta są od jednego klienta to pewnie coś kręci. jakiś "crook" ;-)

A taka puenta z mojej strony: Nie ma nic za (pół)darmo :-)
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

15 Mar 2010, 03:10

Nie ma przesrane, bo kradnął loginy i hasła i wystawiają aukcje na allegro na zaliczki.
Ktoś wpłaci kasę i papa :mrgreen:
maxxis
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk