REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):Słoniu jak jesteś chętny to mam oponki do oddania, ty jeszcze śmiało założysz.....
to słoniu będzie miał na 2 autaszybki napisał(a):Posiadam 4szt.
a nie masz czegoś z napędem na 4? Lub napędem na tył?swiikrzyy napisał(a):Opony z tyłu są jeszcze w miare ok(w sensie nie ścięło ich dużo)
Kao napisał(a):to słoniu będzie miał na 2 auta
szybki napisał(a):osiadam 4szt. trochę je podjeździłem ale jak się przetnie ma pół to jest 8 opon. Po co kupować nowe
łoł, fascynujące i wręcz nieprawdopodobne, kurde Ty to jednak jesteś gość, ba, półtora gościasłoniu napisał(a):ja znalazłem SAM audi a4 2,5 tdi za 3200 wziąłem rozumiesz ?
Kao napisał(a):półtora gościa
słoniu napisał(a):A za opony dziękuje bo mam tam dwa komplety na lato i zimę całkiem młode bo odpowiednio 12 i 14 lat ale chyba nie będę tych zimowych zmieniał co mam tylko pojeżdże na nich w lecie a potem kupie trochu młodsze nowe używane.
szybki napisał(a):Ty się chwalisz że "SAM"
ineedl napisał(a):studnią
To który tam masz motor, Jaki kod silnika ? Szukam w Etce oraz katalogach części i dla Audi A4 B6 2.5 TDI nie ma łańcucha rozrządu a są paski .słoniu napisał(a):mam jeszcze łańcuch rozrządu
słoniu napisał(a):teraz tylko audi żaden opel czy jakaś alfa co wpija litr oleju i rdzewieje w oczach .
to po co Ci ta pianka do kałdi? Toż przecież chyba nie na rdzęsłoniu napisał(a):Odkąd kupiłem wydałem tylko 70 zł na eksploatacyje czyli litr oleju na dolewkę szpachle piankę i spray z mrówki
bonifacy napisał(a):To który tam masz motor
słoniu napisał(a):astrę g w dieslu 2.0 101KM to tam jak sobie jechałem zerwał mi się pasek rozrządu