Witam.Moja dziewczyna miała przed chwila zdarzenie na parkingu ,wyjeżdżała ze swojego miejsca popatrzyła w tył i nic nie było, po chwili z miejsca na przeciwko,gdy moja dziewczyna już wyjeżdżała zaczęła cofać inna kobieta i się stuknęła .Parking był w rynku i to był parking jednokierunkowy. Zdjęcie przedstawia sytuacje.I mam pytanie które auto miało pierwszeństwo czarne czy białe ??? Dziekuje za szybka odpowiedz. Obie cofały ze swoich miejsc. Adres do zdjecia [link wygasł]
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Toyota Supra - pięć generacji Toyota zaprosiła właścicieli oraz największych fanów klasycznych modeli Supry na zamkniętą imprezę z udziałem Tetsuyi Tady, twórcy Supry piątej generacji. Główny inżynier najnowszego sportowego coupe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.