REKLAMA
Witam
Piszę tutaj bo szukałam już chyba wszędzie a myślę, że tutaj być może znajdzie się ktoś kto będzie mógł mi pomóc. A mianowicie jestem posiadaczką wyjątkowego (wręcz rzadkiego) egzemplarza Fiata Cinquecento Soleil. Uwielbiam to autko. Ma tylko 77 tys. przebiegu i jest w świetnym stanie technicznym. Niestety pomimo. Mojej ostrożniej jazdy w ciągu paru miesięcy miałam dwie stłuczki oczywiście nie z mojej winy. Jedna skończyła się na malowaniu całego boku a druga zakończyła się wymianą zderzaka. Niestety nigdzie nie mogłam znaleźć oryginalnego zderzaka do tego modelu (w oryginale zderzaki są w kolorze karoserii). Teraz oba zderzaki i przedni i tylny mam czarne ponieważ poprzedniej właścicielce pies wyskoczył przed auto i również zderzak został połamany. Przez te incydenty niedługo planuję zmianę auta którym jeżdżę na codzień by już bardziej nie niszczyć tego cacuszka ale poszukuję w międzyczasie oryginalnych do niego zderzaków...
Może jest ktoś tutaj kto wie gdzie mogłabym takie znaleźć?:) Widziałam, że również fiat Cinquecento Sporting miał zderzaki w kolorze karoserii i takie też jestem w stanie zaakceptować. jeśli ktoś coś wie, bardzo proszę o wiadomość. Będę bardzo wdzięczna.