REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Prawdopodobnie taka czynność będziesz mógł wykonać. Najlepiej jednak zrobisz jak udasz się na OSKP/Okręgowa a nie Podstawowa/ i tak dostaniesz informację co i jak możesz zrobić....Momo napisał(a): Myślałem, aby ją po prostu skrócić z góry.
Tak jak wcześniej pisałeś jest to długa i kreta droga żeby to zmienić. Nie jestem pewny/ ostatnie lata na podstawowej zabrali nam zmiany konstrukcyjne/ ale w tym przypadku prawdopodobnie będzie musiała nastąpić zmiana rodzaju pojazdu np: kemping,specjalny.Mówią że wszystko można zrobić ale tak jak pisałem wcześniej: azymut z tym tematem na OSKP i tam powinien Ci diagnosta wszystko przedstawić co i jak trzeba zrobić pod warunkiem że można to zrobić.Ja Ci więcej już nie podpowiem bo nie posiadam już wiedzy w tym temacie.Momo napisał(a): z powodu przerobienia budy na miejsce do spania, szafki itp.
Tylko że w przypadku jeżeli chcesz zamontować:Momo napisał(a):to z tyłu w sumie mogę mieć wszystko i nikt się nie przyczepi.
rzeczy te muszą być umocowane-przykręcone na stałe w fabrycznych punktach mocowania.Bynajmniej takie były przepisy kiedy jak jakie rzeczy robiłem na przeglądach.....Momo napisał(a): z powodu przerobienia budy na miejsce do spania, szafki itp.