Witam Otóż dzisiaj jeżdżąc służbowym Fiatem Ducato Jumper (rocznik 98) kiedy miałem odjeżdźać z pewnego miejsca nie mogłem przekręcić kluczyk w stacyjce (wtedy chyba przez zablokowaną kierownice) i cąły czas przekręcając kluczyk szarpałem kierownice zeby sie odblokowała i w końcu udało sie zapalić auto ale kiedy dotarełem do miejsca z którego miałem już odjeżdźać nie mogłem zapalić auta, mój Tata z którym wtedy jeździłem mówil zę pewnie w środku urwał sie jakiś ząbek albo cos, w każdym razie samochód zapalił dopiero kiedy znajomy ciągna nas za sznurek, i jakoś dojechaliśmy do warsztatu w którym zostawiliśmy Ducato. Może w poniedziałek będzie wiadome co sie stało, w każdym razie pewnie stacyjka pójdzie do wymiany i chciałbym sie was zapytać o to jaka stacyjke kupić nową czy starą zmiennik czy orginał? chcałbym kupić na Allegro o ile bmoze być taniej
Stacyjka,to stacyjka,kupuje się tylko oryginały! Nie trzymaj nigdy pęku kluczy przy stacyjce, takieobciążenia tego elementu, to ich killery,jeden kluczyk do zapłonu i nic więcej
wystarczy wymienić samą wkładkę. na włączonym zapłonie naciskamy zapadkę z boku stacyjki i wyciągamy wkładkę razem z kluczykiem. Kupujemy samą wkładkę i jeżeli nie mamy immo to ją wkładamy, a jak mamy immo to musimy ją dostosować do starego kluczyka.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Lexus RX L 450h - test spalania Ten bogato wyposażony, luksusowy SUV imponuje niskim zużyciem paliwa. Zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę, że testom poddano największego SUV-a w gamie japońskiej marki na europejskim rynku – do tego w dłuższej i wyższej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.