Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6

23 Sty 2020, 11:03

Witam, jestem świeżym właścicielem Renault Modus 1.6, na obudowie kolumny kierowniczej zauważyłem w/g mnie mikrofon, ale nie jestem pewien czy to jest coś związane z zestawem głośno mówiącym i czy taki jest w tym aucie. Proszę o pomoc jak to sprawdzić.
Marian42

23 Sty 2020, 11:53

Wrzuć może zdjęcie do tematu z tym mikrofonem zobaczymy co to jest.
Masz radio z BT? Możesz sparować z nim smartfon? Lub czy masz jakieś przyciski które sugerują że masz zestaw głośnomówiący?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

24 Sty 2020, 06:52

Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6 Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6 Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6 Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6 Zestaw głośno mówiący w Renault Modus 1.6 Telefon nie wykrywa zestawu, pod kierownicą po prawej stronie są przyciski +,- i włącz, wyłącz do radia.
Marian42

04 Lut 2020, 10:48

W radiu/menu w ustawieniach nie masz czasem opcji związanych z telefonem i BT? Jakie masz dokładnie tam radio (model)?
Marian42 napisał(a):Telefon nie wykrywa zestawu
Może go nie być lub jest nieaktywny BT.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co oznacza dla kierowcy znak STOP?
    Znak STOP oznacza zakaz wjazdu na skrzyżowanie bez wcześniejszego zatrzymania się. Zwykle jest umieszczony tam, gdzie wyjazd z danej drogi jest szczególnie niebezpieczny. Według badań tylko 50% kierowców całkowicie ...
    Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze
    W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...