Witam, mam pytanie. Zgłosiłem dzisiaj szkodę komunikacyjną w Interrisk, z tym że jakiś czas temu zgubiłem prawo jazdy i nie zdążyłem jeszcze wyrobić nowego dokumentu. Czy w związku z tym będę miał jakieś problemy z uzyskaniem odszkodowania? Dodam tylko, że policja była na miejscu zdarzenia.
Dokładnie jak piszą koledzy - jeżeli masz prawko i widnieje ono w systemie to nic się nie stanie. Z tym wyjątkiem, że nawet jak masz prawko, a wypadek czy kolizję spowodujesz po pijaku, to wtedy ubezpieczenie nie wypłaci odszkodowania. Tak samo jak nie masz prawka wogóle, albo masz zatrzymane.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
AutoSalon - Bass i Tuning Show, Lublin 2012 / relacja W dniach od 21 do 22 kwietnia 2012 roku w Centrum Targowm Międzynarodowych Targów Lubelskich odbyła się kolejna edycja Targów Motoryzacyjnych AUTOSALON i Targi Tuningowe - Car Audio BASS&TUNING SHOW. Wiosenne ...
Pierwszy Lexus LC 500 Convertible sprzedany za 2 miliony dolarów Pierwszy egzemplarz nowego kabrioletu Lexusa trafił 17 stycznia na licytację amerykańskiego domu aukcyjnego Barrett-Jackson. Cena samochodu wyniosła zawrotne 2 miliony dolarów, a więc w zaokrągleniu 7,7 miliona złotych. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.