Zgrzyty podczas jazdy 4x4 Freelander!!!!

25 Sty 2012, 20:40

Jak kolega już pisał sprzęgło jest nierozbieralne aczkolwiek widziałem gdzieś na allegro ofertę regeneracji . Ja kupiłem nowe
LANDEK99
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Puławy
Prawo jazdy: 13 08 1986
Auto: freelek 99r
Silnik: 2.0 98KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

26 Sty 2012, 00:25

istotnie, jest we Wrocławiu facet który regeneruje, daje nawet gwarancję.
pozdr.
az td4
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Rok produkcji: 2005

26 Sty 2012, 00:45

Wiskozy podrożeli tej zimy.... :(
Ja Szczupak, ja Szczupak! Do wszystkich, do wszystkich! Zaciągamy sieć! Można zaczynać!
Fabutek
Początkujący

Miejscowość: mazury

26 Sty 2012, 08:53

na wiosne stanieją :mrgreen:
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

26 Sty 2012, 12:43

Mnie po wymianie reduktora cos hałasuje , ale dopiero na wiosne zdiagnozuje co . Jak wyklucze pony , podopry wału , to zostanie reduktor . Mam swoj stary z rozwalonymi łozyskami i bede chciał go naprawic , mozecie polecić jakis sprawdzony zakaład?
kostass
Początkujący

Miejscowość: Łódź

26 Sty 2012, 12:43

Mnie po wymianie reduktora cos hałasuje , ale dopiero na wiosne zdiagnozuje co . Jak wyklucze pony , podopry wału , to zostanie reduktor . Mam swoj stary z rozwalonymi łozyskami i bede chciał go naprawic , mozecie polecić jakis sprawdzony zakaład?
kostass
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota NCSV – niezwykłe kombi w stylu coupe
    Toyota NCSV to wyjątkowy samochód koncepcyjny, który posiada cechy charakterystyczne dla coupe, sedanów oraz… kombi! Został zaprojektowany dla 30-latków końca lat 90., którzy zafascynowani ...

26 Sty 2012, 18:36

Mnie po wymianie reduktora cos hałasuje

ale Kolego Kostass, wymieniałeś na używane, taka rosyjska ruletka :evil:
rozumiem też potrzebę sytuacji ...
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG

27 Sty 2012, 16:35

Wczoraj sprawdziłem i wychodzi na to ,że wiskoza jest zapieczona . Najpierw chcialem sprawdzic to sposobem podpatrzonym na forum , ale nawet nawet nie drgnęła . Poznije oznaczyłem farba na sprzegle punkty , pokreciłem kołka do przodu i do tyłu i nawet o milimetr sie nie przesuneło . Czy ktos korzystał z usług regeneracji wisko ? I moze sie podzielic swoimi uwagami
kostass
Początkujący