REKLAMA
Witaj [you] ,
Wiem ze ten temat był już drążony zapewne tysiące razy no i czytałem oczywiście wasze opinie nie mniej chciałbym się jeszcze bardziej dowiedzieć co i jak. Generalnie kupno samochodu to nie skarpety wiec musze się zapoznać trochę z tematem. Jestem jak narazie zielony ;/ wiec byłbym wdzięczny za wasze rady.
A wiec sprawa jest taka mam odłożone 5 tys na samochód właśnie kończę zdawać prawko no i czas wybrać ten pierwszy
Musi być ekonomiczny wiec wersja LPG o niewielkim silniku - stad moje pytanie na co zwracać uwagę w takich samochodach czego nie brać?
Rozglądam się od jakiegoś czasu co można za taka cenę kupić w miarę nie kolajacego po oczach i nie za starego
No i jak tak patrzałem to nikt nie wspomniał o samochodzie Fiat Bravo, jakie macie zdanie na temat tego samochodu?
Tak właściwe to interesowałby mnie samochód taki jak Fiat Bravo, Fiat Punto, VW Polo (roczniki 97 z LPG tak stoją) który z nich jest najbardziej warty uwagi?
W jakiej cenie ewentualne czesci do nich?
Najbardziej przemawia do mnie VW oraz Bravo jak sądzicie?
Widziałem tez Hondy Civic V za ta cenę – podobno samochody nie do zajechania jak się dobrze trafi na nie żyłowanego
Pozdrawiam