Czasem złomowanie to najlepsze z możliwych rozwiązań. Sama się o tym przekonałam. Miałam szczęście i akurat trafiłam na promocję, także dość dobrze na tym wyszłam. Ten komis jest w Czeladzi, ale zauważyłam klientów z całego śląska.
Mieszkam w okolicach Wrocławia na wsi, więc jak już bym złomował to wolałbym kogoś z okolicy aby przyjechał i mi te auto zabrał. Ktoś pytał co to za samochód - vw passat kombi z 1990 r. auto nie chodzi i koszty naprawy są na tyle duże że nie ma sensu - stoi od 3 lat na działce.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
BMW Night Vision - dynamiczne oświetlenie punktowe BMW Night Vision, system wspomagania kierowcy z programu BMW ConnectedDrive znacząco przyczynia się do zmniejszenia ryzyka wypadku w czasie jazdy po zmroku. Dzięki dynamicznemu oświetleniu punktowemu (BMW Dynamic Light Spot), ...
Jeśli to Passat to po prostu sprzedaj z przeznaczeniem na części. To bardzo popularne auto w Polsce i spokojnie go ktoś weźmie Można też samemu sprzedawać części osobno i na pewno na tym wyjdziesz najlepiej
A jeśli się nie chcesz bawić w sprzedawanie tylko od razu pozbyć się auta to wybierz sobie odpowiednią firmę, gdzie dadzą Ci wysoką cenę za samochód. Ze swojej strony mogę polecić "Wigmet" bo już z nimi raz współpracowałem i bardzo sobie chwalę. Wpisz sobie w Google "złomowanie Wrocław" to będziesz miał pełen spis.
Jeśli ma na to czas i chęci to pewnie, ale znam wiele takich osób, co nie chcą się bawić w pojedyncze sprzedawanie albo mają po prostu problem ze znalezieniem kupca na gruchota i korzystają z odpowiedniej firmy, która za nich wszystko załatwia i jeszcze da kasę.
Też tak myślę. Raczej nikomu nie chce się bawić w pojedyncze sprzedawanie (poza osobami z DG). Od tego są firmy co złomują samochody aby z nich skorzystać ja nie widzę w tym nic złego tylko same pozytywy. Pozbywa się samochodu i dodatkowo dostaje za to pieniądze.
A nie próbowałeś sprzedać? Na [link do Sprzedajemy wygasł] masz darmowe ogłoszenia motoryzacyjne, więc nic nie tracisz. Możesz też na części spróbować sprzedać. Ja raczej staram się na wszystkim zarobić:)
Skontaktowałem się z wigmet jak ktoś polecił wyżej. Próbowałem sprzedać na olx, allegro i nic z tego więc wstawianie na inne portale ogłoszeniowe też by nic nie dało. Ale jestem zadowolony. Czasu już nie musiałem tracić, pieniądze dostałem do ręki. Nie muszę już się nim interesować.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.