ZŁOMOWANIE NA MIEKKIM DOWODZIE

05 Cze 2012, 22:27

Witam, zakupiłem daewoo tico, pojezdzilem miesiac i w dzien kiedy zarejestrowalem samochod wjechała we mnie navara... u Pani porysował sie zderzak u mnie niestety kasacja.. samochod juz nie pojedzie, czy moge oddac samochod na złom na miekkim dowodzie?? Na jaki pieniadz mozna liczyc w stacji demontazu??
RomualdPLN
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2009
Auto: OPEL ASTRA ll CABRIO BERTONE:)

05 Cze 2012, 22:33

możesz oddać na złom
-Piłeś?? Nie jedź!!
-Nie jedziesz to możesz się napić!!
ufo22222
Początkujący

Miejscowość: Kępno
Prawo jazdy: 20 04 2010

06 Cze 2012, 16:08

Zależy od stacji. Jak wyjmiesz jakieś potrzebne Ci części ze samochodu to raczej nie zarobisz.
Adzik
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

15 Cze 2012, 11:10

za tico dostalem 300zł, na jednym zlomie nie chcieli mi przyjac na miekim dowodzie, na 2 bez problemu, w urzedzie rejetracji tez troche krecili nosem ze jest miekki ale w koncu przyjeli z łaskami.. za tiktaka dostalem 300zl i w cale nie patrzyli c zy wszystko jest w samochodzie, przyjechali hdsem i łapa złapala samochod za dach rozbijajac szyby i wrzucila na pake a na zlomie zrzucili go kiprem :) tak wiec wszystko zalezy od stacji demontazu, post skonczony mozna zamknac;)
RomualdPLN
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2009
Auto: OPEL ASTRA ll CABRIO BERTONE:)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda CX-5, nowa generacja modelu
    W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...