Złośliwosc ludzka nie zna granic

19 Paź 2009, 15:44

Złośliwosc ludzka nie zna granic. Piszcie co wam ludzie zrobili z samochodami z chamstwa , zazdrosci , głupoty. Mi ostatnio ktos zrzucił jajko z balkonu na dach auta
malarki
Początkujący

Miejscowość: kraków

19 Paź 2009, 16:44

tydzień po lakierowaniu drzwi i błotnika ( samochód błyszczał się jak psu.... :D ) rysa od klamki do samego dołu :/ Oj niemiłosiernie się zdenerwowałem wtedy... ale jak zobaczyłem skode fabie która stała za mną to dopiero się przeraziłem porysowana wzdłuż i w szerz.... wszystkie elementy... Do tego mogę dodać wgniotkę na błotniku... prawdopodobnie ktoś drzwiami trzasną... :/ No i pan mechanik wgniótł mi podnośnikiem próg oczywiście wyparł się wszystkiego... Ech... :sad:
JEST:
- Renault Scenic II ph2 1.6 16V LPG 115KM 2008r
- Fiat Panda 1.2 8V LPG 60KM 2003r
- Ford Galaxy 1.9 TDI 115KM 2000r
- ZIPP VZ-2 125cm3 2015r
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

19 Paź 2009, 17:54

Debili nie brakuje
mi w szczecinie zaje^^li lusterka
Toretto

19 Paź 2009, 18:11

Ostatnio w krk widziałem cała Honde Jazz spisana sprayem. Ostatnio gdy bratu elektryk podpinał wzmacniacz to go spalił i tez sie nie przyznał :evil:
malarki
Początkujący

19 Paź 2009, 19:27

Mojemu tacie w wakacje na parkingu stuknęli tylni zderzak i zwiali...
hazz_21
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

19 Paź 2009, 22:17

Mi jakiś czas temu ktoś (podejrzewam sąsiada) przejechał gwoździem po tylnych drzwiach, rysa do samego podkładu wydrapana. Jak to zobaczyłem to myślałem że zawału dostanę, ludzie naprawdę bywają podli :evil:
Świętym krowom na drogach mówię stanowcze NIE!
KubaBub
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olsztyn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Dragster JET CAR PREDATOR
    Francuski samochód Jet Car Predator ma aż 6000 KM i silnik odrzutowy. Poniżej przedstawiamy specyfikację techniczną. Nazwa : Dragster JET CAR PREDATOR Silnik : Amerykański Turbojet z samolotów myśliwskich. Typ ...

20 Paź 2009, 07:55

Jak byłem w Sochaczewie zostawiłem auto na parkingu pod blokiem... Poszedłem do kumpla było ciemno więc wróciłem do domu... Następnego dnia idę rano patrzę a tu rysa przez pół auta zrobiona kluczem czy czymś z ostrą krawędzią... Zazdrość ludzka nie zna granic :shock:
Następnego dnia dziadek seicento doprawił mi jeszcze ten bok jak parkował :roll:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

20 Paź 2009, 16:03

Matce kiedys z Lanosa zajumali kołpaki a były to takie kołpaki ktorych na innych Lanosach nie widywałem (oryginalne Daewoo)
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2012

20 Paź 2009, 16:56

Najwiecej robi chyba zazdrosc - tak mi sie wydaje. Jak jezdziłem starym Maluchem to było dobrze ale jak zmieniłem na nowego Focusa to juz sasiedzi patrza na mnie z byka
malarki
Początkujący

20 Paź 2009, 17:20

No dokladnie zebys wiedzial ze tak jest
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2012

20 Paź 2009, 22:16

Daro20VT napisał(a):Jak byłem w Sochaczewie zostawiłem auto na parkingu pod blokiem... Poszedłem do kumpla było ciemno więc wróciłem do domu... Następnego dnia idę rano patrzę a tu rysa przez pół auta zrobiona kluczem czy czymś z ostrą krawędzią... Zazdrość ludzka nie zna granic :shock:
Następnego dnia dziadek seicento doprawił mi jeszcze ten bok jak parkował

Musiałeś źle zaparkować. Raczej nie sądzę, by chodziło o zawiść.

Dzisiaj jadąc w korku jakiś pacan w Audi przywalił mi w lewe lusterko. Pierwsza moja reakcja to klakson, ale koleś się nawet nie zatrzymał. Już miałem go gonić (daleko by mi nie zajechał, bo za 100 metrów miał na lewoskręcie czerwone światło), gdy stwierdziłem, że może nie jest tak źle. Okazało się, że lusterko się tylko wygięło w drugą stronę i wystarczyło poprawić.

Ufff... nie wiem ile może kosztować lusterko z elektryką do Fiata, mam nadzieję, że nie będę musiał sprawdzać.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Paź 2009, 05:36

Pare lat temu bylem 2x na disco w miescinie (sasiedni powiat). Pierwszym razem pourywali mi wycieraczki, drugim uszkodzili centralny zamek. Nastepnym razem pojechalismy citroenem BXem to urwali nam spoiler. A wszystko przez to ze mamy inne blachy.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

21 Paź 2009, 08:43

Dishman napisał(a):
Daro20VT napisał(a):Jak byłem w Sochaczewie zostawiłem auto na parkingu pod blokiem... Poszedłem do kumpla było ciemno więc wróciłem do domu... Następnego dnia idę rano patrzę a tu rysa przez pół auta zrobiona kluczem czy czymś z ostrą krawędzią... Zazdrość ludzka nie zna granic :shock:
Następnego dnia dziadek seicento doprawił mi jeszcze ten bok jak parkował

Musiałeś źle zaparkować. Raczej nie sądzę, by chodziło o zawiść.

Dzisiaj jadąc w korku jakiś pacan w Audi przywalił mi w lewe lusterko. Pierwsza moja reakcja to klakson, ale koleś się nawet nie zatrzymał. Już miałem go gonić (daleko by mi nie zajechał, bo za 100 metrów miał na lewoskręcie czerwone światło), gdy stwierdziłem, że może nie jest tak źle. Okazało się, że lusterko się tylko wygięło w drugą stronę i wystarczyło poprawić.

Ufff... nie wiem ile może kosztować lusterko z elektryką do Fiata, mam nadzieję, że nie będę musiał sprawdzać.

Jasne źle zaparkowałem może jeszcze się komuś nie podobało że wogóle zaparkowałem...
Był parking i wyznaczone miejsca. Zaparkowałem ładnie w liniach! Taki jest ten naród że jak ktoś ma fajne auto to trzeba zniszyć bo , dlaczego ma mieć ładne jak może mieć brzydkie...
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005

21 Paź 2009, 10:25

Zgodzę się z postem powyżej, moja siostra cioteczna jak miała Hondę Civic to ciągle jej powietrze spuszczali, dziurawlili opony albo kopali w błotniki, aby tylko dopiec. Teraz jak jeździ starym Passatem to ma spokój...
Świętym krowom na drogach mówię stanowcze NIE!
KubaBub
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olsztyn

21 Paź 2009, 10:30

Mi ktoś obok auta postawił kloca :|
hedd
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin