Witam, nie wiem czy założyłem temat w poprawnym miejscu, ale chciałbym wiedzieć tylko jak nazywa się ten lakier, jego typ, rodzaj - cokolwiek o nim bo błyszczał się naprawdę pięknie (jestem zielony w tym)
Nowe oznaczenia paliw - trzy grupy kółko, kwadrat, romb W całej UE na dystrybutorach oraz w nowych pojazdach pojawią się symbole, które mają pomóc kierowcom uniknąć pomyłek podczas tankowania. W zależności od rodzaju paliwa będą to trzy główne grupy: benzyna ...
Skoda Scala z jakim silnikiem? Zupełnie nowy, kompaktowy model w portfolio ŠKODY dostosowuje swoją moc i charakter do indywidualnych potrzeb kierowców. SCALA dostępna będzie w czterech wariantach silnikowych: trzech benzynowych i jednym wysokoprężnym. ...
Kiedyś mi się to nie podobało ale człowiek im starszy to ponoć głupszy i zmieniłem zdanie. Te folie zmieniające kolorek to fajna stała się sprawa. Nie wychodzi drogo o ile samemu sobie auto okleisz.
Widziałem ostatnio jak to robili i wcale bym się nie zdziwił gdyby chcieli więcej jak lakiernik. Z tą folią nie jest tak hop-siup jak się mówi. Najgorzej jest na dużych elementach np. w hatchback'ach trzy drzwiowych na tych co na fotce bo to oklejają w całości: Jest masa producentów tych folii i rózne sposoby wykonania. Nie ma uniwersalnych materiałów a folia folii nierówna. Jest też masa czynników zewnętrznych która wpływa na jakość i łatwość roboty. Wystarczy że w pomieszczeniu będzie za zimno i już folia kładzie się inaczej. Lakierowanie przy tym to pikuś.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.