Witam. Dostałem rozebrany silnik z bmw e36 2.5td całkowicie rozmontowany. Wiem tylko który tłok gdzie był. Jak złożyć rozrząd? Czytałem że wałek korbowy obraca się dwa razy szybciej niż rozrządu. Jak sprawdzić czy górny wałek nie będzie obrócony o jeden obrót. Czy mam ustawić znaki na wale korbowym (dmp tak?). Później górny wałek i pompę na znak i to tyle?
Sory że to napisze ale widzę ze Ty nie masz o tym zielonego pojęcia, za poważna robota jak na budowanie doswiadczenia. No chyba ze po prostu sie na tym uczysz
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
40-lecie Renault w Formule 1 Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...
Tarcze hamulcowe zabezpieczone przed korozją Żeliwa są obecnie najpopularniejszym materiałem stosowanym do produkcji tarcz hamulcowych. Decyduje o tym stosunkowo prosta technologia odlewania, dobre właściwości termiczne i łatwa obróbka. Niestety, jak większość ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.