REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Poczekaj nie bardzo rozumiem czego się nie dowiedziałeś? honda-accord-diesel-czy-benzyna-vt124713.htm Zapytałeś i otrzymałeś odpowiedzi na pytanie, a jak nie bierzesz udziału w dyskusji to nie licz na to że inni będą się rozpisywali. Chcesz wiedzieć coś konkretnego to pytaj i nie pisz takich rzeczy zanim nie skończysz tematu.Szmugler napisał(a):pierwszy pytałem się co sądzicie na temat hondy accord za dużo się nie dowiedziałem
Mając na uwadze te samochody to w Audi A4 B8 najbezpiecziej będzie wybrać diesla 2.0 TDI 170KM bo tu jak trafisz na zadbany egzemplarze to ten silnik powinien sprawiać najmniej problemów samo wnętrze nie należy do przestronnych ale jest całkiem nieźle wykończone jak na tą klasę samochodu. Idąc dalej Accorda masz opisanego w tym temacie honda-accord-diesel-czy-benzyna-vt124713.htm. Kolejnym samochodem jest Peugeot 508 i tu chyba również będzie najlepszym wyborem diesel 2.0 HDi bo to z nim powinno być najmniej problemów. Na końcu mamy Mitsubishi Lancera i tu najlepiej celować w silnik benzynowy 1.6 MIVEC lub 1.8 który dobrze znosi również instalację LPG. Tak naprawdę w tym modelu wszystkie silniki benzynowe można wziąć pod uwagę.Szmugler napisał(a):co o nich sądzicie a może całkowicie jakieś inne polecicie mam na myśli audi A4 B8, Honda accord, peugeot 508 i mitsubishi lancer