Doradziłby ktoś coś może w sprawie zmiany golfa 1.6
Na wstępie 1 pytanie często w ogłoszeniach podawany jest numer win czy jestem w stanie na tej podstawie coś sprawdzić ( w internecie ) aso ?
Założenia
Rocznik 3- 5 latek z naciskiem na na 3 a nawet 2 gdyby się dało Silnik no raczej 1.2 - 1.4 benzyna bardziej zależy mi na roczniku cena 25000 gdyby było coś wartego uwagi do 33000 (coś rzeczywiście wow)
moje typy ibiza polo, ze ewentualnie leon golf yaris 3, auris kie hiundaye, chevrolety przerabiałem już nie podobają mi się (taki gust akurat)
srpanj napisał(a):Na wstępie 1 pytanie często w ogłoszeniach podawany jest numer win czy jestem w stanie na tej podstawie coś sprawdzić ( w internecie ) aso ?
Tak możesz sprawdzić w ten sposób historię serwisowania auta. Jednak uważaj bo handlarze potrafią w ogłoszeniu podawać vin całkiem innego samochodu .
Na forum danego modelu możesz poprosić o pomoc kogoś kto ma możliwości sprawdzenia vin'u.
Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie? Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...
Autolaweta na bazie - Toyota Land Cruiser serii J7 Toyota Land Cruiser serii J7 znana jest jako praktyczna i niezniszczalna terenówka, wykorzystywana do najcięższych prac – od kopalni, przez wojsko, po służby ratunkowe i miejskie. Dobrym przykładem jest ciekawy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.