Zmiana języka w kompie v50

12 Kwi 2012, 15:16

Witam.

Przymierzam się do zmiany języka w V50 2007-2009 z niemieckiego na polski, w serwisie Volvo kosztuje taka usługa 500zł + 170 za wgranie. Czy ma ktoś jakieś informacje gdzie to można zrobić taniej i bezpiecznie?

Za wszelkie informacje zgóry dzięki.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

14 Maj 2012, 12:25

Jeśli ma być bezpiecznie to jednak ASO. Poszukaj akcji jakiejś serwisowej, np. serwis 2.0.
Przedstawiciel Volvo na Forum
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo
coronil
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

18 Maj 2012, 10:27

Też jestem zdania, że takie operacje powinno się wykonywać w ASO - to zbyt delikatna sprawa. W Autoryzowanym Serwisie mam pewność, że wszystko będzie działać jak należy.
qatrrrro
Początkujący

Miejscowość: Warsaw
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Lexus LS po tuningu według Japońskich Tunerów
    Japońscy tunerzy z firmy Modellista wzięli na warsztat nowego Lexusa LS. Luksusowa limuzyna otrzymała pakiet dodatków, które dodają jej specjalnego charakteru, jednocześnie nie wprowadzając rewolucji w wyglądzie ...
    Renault Spider
    Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...