Oczywiście wszystkie cztery zimówki,wymiana płynu w układzie chłodzenia(zrobiona w tamtym tygodniu),wymiana filtra paliwa(mam diesla i to konieczność przed zimą). I to wszystko.
Mam kolegę mechanika i u niego robię to wszystko. W tamtym roku zmieniałem filtr paliwa sam,ale teraz nie chce mi się z tym bawić. Ja mam auto 10-cio letnie to w ASO bym musiał zapłacić połowę jego wartości za taki "serwis"
A tak z ciekawosci jaki masz samochód? Czy nick to zdradza, jezeli oczywiscie mozesz powiedziec. Bo jesli dobrze odgaduje to mamy taka sama marke, dzwonilem do nich i powiedzieli ze mam przyjechac i zrobia mi przeglad za jakas niska oplate...
Mitsubishi Outlander - 5 gwiazdek w testach Euro NCAP Outlander - nowy crossover Mitsubishi Motors, który zadebiutował w Europie kilka tygodni temu, został poddany nowej serii testów zderzeniowych, organizowanych przez instytut Euro NCAP. Samochód uzyskał ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.