REKLAMA
dzida napisał(a):Szkoda, ze 4d odpadają, bo maseratti Quatroporte i Ghibli to petardy w swojej klasie.
Quattroporte GTS miał przez chwile mój sąsiad. Gdzieś chyba nawet mam zachowane zdjęcie jak stoi przy kupie piasku i taczki Teraz wymienił na Panamerę, mając pomiędzy Gran Cherokee SRT W Widelcach jestem zakochany, a zapoczątkowało to właśnie Quattroporte V, ale tylko i wyłącznie w odmianie GTS. Aktualnie jeżdżę 4200GT i sam nie wiem czy chciałbym zmieniać na GranTurismo. Już jeździłem i testowałem ten model (zdziwienie sprzedającego jak koleś po kupno Maserati przyjechał Maserati ) i mi odpowiada. Jest wystarczająco wygodne, dużo miejsca nawet przy moim wzroście, osiągi dla mnie wystarczające (nawet przewyższają moje oczekiwania), ale myślę nad odskocznią od Włoch i pójściem za ciosem i wybrania czegoś innego.
Czasem wpadnie mi jakiś dziwny pomysł do głowy, przez ostatni tydzień namiętnie namierzałem Hondę NSX, bo urodził mi się taki plan. W między czasie znajomy przesłał mi Corvette C6 Z06/ZR1 i też zacząłem się zastanawiać.
Najgorsze w tym, że nie mam planu co by mogło to być, wiem czego potrzebuje, ale najgorzej jest z dobraniem tego czegoś.