Od niedawna mam te autko i już problem ze świecami, więc tak :
1. kupiłem świece są to : RFN 52 LZ
2. no i teraz już jest problem, kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać, piszę na forum z myślą że ktoś pomoże, chciałbym prosić o szczegółowy plan, jak i co zrobić, od początku do końca. Nie chce popsuć roboty, dlatego mam nadzieje że ktoś mi udzieli rad, będę wdzięczny.
Pozdrawiam.
kaluska napisał(a):chciałbym prosić o szczegółowy plan, jak i co zrobić, od początku do końca
Czyli jak wymienić te świece?
Zdejmij przewód z pierwszej i ją wymień na nową - potem załóż przewód i zrób tak po kolei z kolejnymi świecami - nie ma znaczenia od której strony zaczniesz wymieniać.
I wszystko w tym nie ma żadnej filozofi.
pod "Fajkami" na bolku silnika. kable wysokiego napięcia chyba widzisz. idź po nich do bloku i dojdziesz do fajek. Ściągnij i odkręć świecę.
Ale jeśli nie masz nawet takiego pojęcia, to lepiej zleć to komuś. Masz w ogóle klucz do świec?
Motoryzacyjne Słowo Roku 2019 Elektromobilność, suwak, a może hybryda? Przedstawiciele branży automotive po raz pierwszy w Polsce wybrali "Motoryzacyjne Słowo Roku" w plebiscycie przygotowanym przez sieć ProfiAuto. Wyniki pokazują, że miniony rok zdominowała ...
Premiera modelu 3008DKR MAXI Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.