Ktoś z Was może zmieniał umowę z neostrady na neo + tv? Kumpel mówił, że można przejść w zasadzie w każdej chwili, ale nie weim czy rzeczywiście tak jest, może naliczają jakieś dodatkowe opłaty (np. za odstąpienie od poprzedniej umowy), Ktoś wie?
To,co mówią inni,to nic nie znaczy.Ciebie obowiązuje umowa,którą podpisałeś.Przeczytaj ją dokładnie.Z całą pewnością jest tam napisane,czy umowa jest z jakimś terminem,czy na okres bezterminowy.Musi też pisać,jakie są ewentualne konsekwencje odstąpienia umowy przed jej skończeniem się.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik napisał(a):To,co mówią inni,to nic nie znaczy.Ciebie obowiązuje umowa,którą podpisałeś.Przeczytaj ją dokładnie
Tylko, że widzisz, ja nie znam szczegółów tej umowy, bo to nie o mnie chodzi. Myślałem, że może jest jakaś ogólna zasada jak chce się zmienić jedną usługę na drugą.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Nowa Toyota RAV4 i zmodernizowany mini van Verso W dniach 9-10 podczas marcowej premiery, Toyota zaprezentuje w swoich polskich salonach dwie nowości. Model RAV4 czwartej generacji jest jednym z najbardziej oczekiwanych debiutów motoryzacyjnych na polskim rynku. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.