Zmiany Hyundai Santa Fe 1

23 Wrz 2018, 13:14

Witam mam hyundai santa fe I z 2006 roku 2.0 CRDI lecz jedyne to co nie podbaja mi sie swiatła z przodu sa tak jakby okrągłe czy cos w tym stylu chciałbym je zmienic na cos w styu hyndaia santa fe II lub innej aby nie były takie jakie mam teraz czy jest to możliwe ? tez chciał bym wiedzieć co mozna w nim jeszcze zrobic aby wygładał bardzo ładnie jakies upiekszenia :) :happy:
kielbasa112
Obserwowany

23 Wrz 2018, 21:52

Wszystko jest do zrobienia ale zawsze takie dziwne przeróbki kończą sie komicznie, wiecej śmiechu jak zadowolenia, jedyne rozsądne posunięcie w tym kierunku to wymiana na coś takiego np https://www.google.fr/search?q=lampy+tu ... DhMBGcF2hM:
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Corvette C3 Stingray
    Długa maska, wąska talia i zjawiskowy wygląd. Mowa o samochodzie Corvette C3 Stingray - kolekcjonerskim rarytasie. Choć od jego stworzenia minęło ponad 40 lat nadal zadziwia nowoczesną stylistyką i świetnymi osiągami. Samochód ...
    Shelby Cobra
    Nazwiska Shelby nie trzeba przedstawiać żadnemu miłośnikowi motoryzacji. Amerykański kierowca wyścigowy i projektant samochodów dał nam wiele niezwykłych pojazdów. Jednym z najbardziej charakterystycznych jest ...