Zmniejszenie spalania do 20%!!!

25 Kwi 2007, 17:37

znalazlem produkt który chce zainstalowac do swojego auta lecz nie wiem czy mi sie oplaca wiec piszcie!!!!!------------>a wiec tak:

jest to dynamizator dolotu firmy Eco Tek który słuzy do optymalizacji procesu spalania opracowany specjalnie do samochodów Formuły1 urządzenie działa na zasadzie eliminowania drgań podciśnienia w układzie dolotowym auta zastosowanie go przyspiesza reakcję silnika na pedał gazu, podnosi elastyczność silnika oraz wpływa na zmniejszanie zużycia paliwa do 20%
koszt takiego rarytasu ok 400 zł bez instalacji , wiec pytam czy warto!!!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

29 Kwi 2007, 20:07

prosilbym o szybka odpowiedz!!!!!
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

29 Kwi 2007, 20:11

Witam
pewnie ze warto,czytalem o nim, i powiem ci ze jest warty tej kasy, jest to urzadzenie bardzo dobrze i trwale dopracowane, chociazby z tego wzgledu, ze jest wykorzystywane do bolidow F1, takze jakosc jest super.Jezeli to urzadzenie nie sprawia problemow w bolidach, to w normalnych osobowkach, tym bardziej.polecam i pozdrawiam
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

29 Kwi 2007, 20:37

dzieki dzieki
no nic sprobuje zalozyc
trudno zobacze no i czy bedzie pasowal

dzieki pozdrawiam
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

30 Kwi 2007, 10:00

to jak załozysz to urzadzenie to napisz pozniej jak to dziala w rzeczywistosci bo jestem bardzo ciekawy:)
Jaser
Nowicjusz

30 Kwi 2007, 13:08

he, ja w sumie tez, wkoncu jest przeznaczony do bolidow, takze osobowke to chyba wywali ja w kosmos :lol: , zart, ale powinno wszystko byc O.K, jak cos, to pisz.
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie dojechać do wiosny?
    Jazda samochodem na jesieni, a szczególnie zimą wymaga większej uwagi, ostrożności oraz zadbania o stan techniczny pojazdu. Oto kilka rad jak jeździć, aby bezpiecznie dotrzeć do celu. Zadbaj o swój samochód ...

03 Maj 2007, 11:50

spoko napisze tylko cierrpliwosci panowie :))))
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika