Zna ktoś to auto?

30 Sie 2009, 00:22

Karson [email widoczny po zalogowaniu] jeśli nie będzie to dla Ciebie zbyt późno to po niedzieli podskoczę luknąć na to cudo.

Dzięki Karson. Nie chcę fatygować specjalnie, chyba że po prostu i tak byś go oglądał. Ja na razie jeszcze się rozglądam. Do końca września jestem dość zajęty, więc dopiero od października zacznę konkretnie polować. Na razie sobie po prostu klikam.
Jeśli będziesz w pobliżu to chętnie posłucham, co obczaiłeś, ale naprawdę na razie się nie spieszy.

Wezyrro napisał(a):jak byś jeszcze był do środy gdzieś w okolicach Gniezna to podskocz i obejżyj mi to auto :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Póki co, trudno się mi wyrwać w te rejony. Ale jak będę to z przyjemnością obejrzę
polaiev
Początkujący

Miejscowość: Poznań

30 Sie 2009, 00:52

nie no spoko ja sobie tylko jaja robiłem :mrgreen: zresztą jak zwykle.

w środę będę w Gnieźnie i prawdopodobnie to auto kupię wiec git
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

31 Sie 2009, 09:55

A tego Gallo może ktoś z Was już oglądał?

Jutro na chwilę wskoczę rzucić na niego okiem. Jeśli ktoś wie coś o nim i może przekazać info to git.

Pzdr
polaiev
Początkujący

31 Sie 2009, 16:16

jeżeli nie jesteś w stanie dowiedzieć się kto i w jaki sposób konserwował to auto to lepiej odpuść, bo wiesz ktoś mógł niezła lipe odwalić, zwierzchu będzie cacy a pod " konserwacją" papranina :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

31 Sie 2009, 16:28

No tego to raczej się nie dowiem;) Ale na razie chcę obejrzeć jak najwięcej tych egzemparzy żeby mieć pojęcie. W Poznaniu np. nie ma ani jednego w moim zasięgu...
polaiev
Początkujący

08 Wrz 2009, 23:34

Witam,
Przymierzam się do zakupu LR Discovery z pośród przeglądanych ogłoszeń to zainteresowało mnię najbardziej [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]. Chetnie bym go obejrzał jednak problem stanowi odległość. Może ktoś z forumowiczów zna to auto lub może pomóc w oględzianch, będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Dial
dial
Nowicjusz

Miejscowość: Malbork
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sala koncertowa na czterech kołach
    Czasy klasycznego radia AM/FM i stosów kaset magnetofonowych zdolnych zaspokoić większość muzycznych potrzeb kierowcy dawno już minęły. W najnowszym Lexusie LS można znaleźć nie tylko styl nawiązujący do japońskiej ...

04 Paź 2009, 15:14

Powracam do poszukiwań galloperka. Mam nadzieję, że w tym miesiącu uda mi się zamknąć sprawę. Namierzyłem kolejne 3. Jeśli ktoś już je oglądał to chętnie wysłucham opinii

Będę wdzięczny za wskazówki :wink:
Pzdr
polaiev
Początkujący

04 Paź 2009, 23:40

zielony po krasztestach :mrgreen:
zielono-sterbrny ciągał lawete albo ma nieźle przekręcony licznik :mrgreen:
a srebrnym tzreba by się przejechać ;) choć jak na 10cio letnie auto przebieg zastanawiający :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

05 Paź 2009, 00:13

pocieszny napisał(a):zielony po krasztestach
zielono-sterbrny ciągał lawete albo ma nieźle przekręcony licznik
a srebrnym tzreba by się przejechać choć jak na 10cio letnie auto przebieg zastanawiający

Na przebiegi nie patrzę, bo to loteria generalnie. Ale z tym powypadkowym to ciekawe. Jak to wykombinowałeś? Ze zdjęć, czy miałeś z nim do czynienia? Długo stoi więc coś jest z nim nie tak. Felgi ma jakieś nie te, co powinny być. Jakby ze stodoły gość wyciągnął. W tym aucie raczej mało kto zmienia koła, a takich to nigdy jeszcze nie widziałem. Poza tym to Gniezno, czyli mekka cwaniackich komisów...
polaiev
Początkujący

05 Paź 2009, 07:53

polaiev napisał(a): . Ale z tym powypadkowym to ciekawe
czy powypadkowy to nie wiem ale na pewno ma: nowe zderzaki, plasticzki, uwalone lusterko,
ogólnie wymienione wszystkie plastiki dookoła samochodu :wink: więc albo mocno ściorany był albo była bambucha :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

05 Paź 2009, 11:25

Lustereczko gdzieś podział a plastiki faktycznie za ładne. No nic. I tak trzeba zobaczyć
Dzięki
polaiev
Początkujący

02 Lis 2009, 00:28

Witam wszystkich.
Moze powiecie cos na temat tego samochodu [link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez forbidden_fruit, 02 Lis 2009, 10:40, edytowano w sumie 1 raz
forbidden_fruit
Nowicjusz

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza

02 Lis 2009, 09:10

forbidden_fruit napisał(a):Witam wszystkich.

Pozdrawiam.
jako terenówka ma jedną wielką wade :mrgreen: nie ma reduktora i napęd jest tylko na tył :wink:
sidekicki to były Vitarki na USA gdzie była moda na tego typu "plażówki" czasem też się nazywają Geo Trucker :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

02 Lis 2009, 09:19

pocieszny napisał(a):
forbidden_fruit napisał(a):Witam wszystkich.

Pozdrawiam.
jako terenówka ma jedną wielką wade :mrgreen: nie ma reduktora i napęd jest tylko na tył :wink:
sidekicki to były Vitarki na USA gdzie była moda na tego typu "plażówki" czasem też się nazywają Geo Trucker :mrgreen:

nie do końca tak jest. owszem, niektóre "amerykańce" mają tylko napęd na jedną oś ale jednak większość jest 4x4. egzemplarz z podanego linku też jest 4x4 - widać na zdjęciu sprzęgiełka manualne :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

02 Lis 2009, 09:31

Karson napisał(a):nie do końca tak jest. owszem, niektóre "amerykańce" mają tylko napęd na jedną oś ale jednak większość jest 4x4. egzemplarz z podanego linku też jest 4x4 - widać na zdjęciu sprzęgiełka manualne :mrgreen:
po 1 sprzęgiełka o niczym nei świadczą :mrgreen: powinieneś o tym dobrze wiedzieć :mrgreen: a jak ma 4x4 no to panie nie jest sidekick ;) sidekick w opisie w manualu nawet ma jako 2WD :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP