Zna ktoś to auto?

21 Mar 2014, 10:04

Też zastanawiam się nad TLC, tylko nad tą wersją:
Słyszałem sporo pozytywnych opinii o tych autach, ale przyznam się, że jestem laikiem i dopiero rozpoczynam przygodę z off roadem. Myślicie, że dobry wybór?
luk4sz
Nowicjusz

Auto: Toyota

21 Mar 2014, 19:20

Do turystyki nie najgorsze do taplania raz że szkoda, dwa że trochę elektroniki w tym siedzi. Natomiast dostępność części i akcesoriów tuningowych spora więc do turystyki łatwo można dostosować. W tym roku widziałem taką na żwirowni nawet dawała radę na AT. :mrgreen:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

21 Mar 2014, 19:53

model ok , 3 drzwi jak komu pasi,
widziałem jak pod strome zbocze po śniegu taki long wjeżdżał ... miło było patrzyć :ok: , choć widząc "masę" nie dawałem mu szans
ale
tego oglądałbym ze szczególna ostrożnością , przeglądnąłem dobrych kilka ich ofert - wygląda jakby mieli auta kilkunastoletnie, które raptem mają po 100 -140 tkm diesle i benz z gazem :shock: jakby z kryzysu paliwowego były
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

15 lat sukcesów marki Dacia
    Na rynku polskim marka znalazła ponad 180.000 nabywców. Największą popularnością cieszy się Dacia Duster, która w 2019 roku już po raz kolejny utrzymała pozycję lidera segmentu SUV i jest najchętniej wybieranym ...