Wszystkie SUV-y Lexusa: nie tylko hybrydy Lexus to jedyna marka w segmencie premium oferująca aż pięć modeli SUV-ów, dostosowanych do potrzeb każdego użytkownika - w tym aż cztery z oszczędnym napędem hybrydowym. Najnowszym i najmniejszym w tej gamie jest ...
Mamy już jesień na drogach - na co trzeba uważać? Jesienią kierowcy powinni pogodzić się z gorszymi warunkami na drodze. Mgła, wilgoć, wichury – taka aura wymusza, aby za kierownicą być bardziej czujnym i przygotowanym do błyskawicznej reakcji. Sezon jesienny nieuchronnie ...
Wszystkie , które opisałem są w moim ebooku a jest ich ponad 200 szt. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wujaszek google pomoże odnaleźć wydawcę Książka ma ten sam tytuł co temat postów
Nooo, muszę powiedzieć, że odwaliłeś kawał dobrej roboty Ostatnio w tv widziałem bajkę Bolek i Lolek z serii właśnie o przepisach. Jak się nie mylę to ta seria leci na TVP ABC już od jakiegoś czasu. Nie wiem czy nadal czy już się skończyła. Ale Twoje rymowanki są super Fajnie, że mamy takich forumowiczy
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.