Znalalzlem ciekawe auto, co o nim myslicie?

04 Mar 2010, 20:30

Często tak jest, że zakładają pokrowce bo chcą coś ukryć ale zawsze można poprosić o ściągniecie i będzie wszystko jasne osobiście też mam obecnie pokrowce bo też wożę psa a tapicerka jest jak nowa.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

05 Mar 2010, 01:20

Ok, ale kupując auto nie można zakładać że dostaje się wyjątkową okazję w której wszystko jest naj: przebieg mały bo ktoś kupił diesla bo lubi diesle choć jeździ mało, pokrowce założył bo ma psa-łapserdaka który wszystko gryzie i na wszystko sra, skóra przy lewarku biegów spękana bo zmienia biegi szybko i brutalnie (nie wiem co prawda co to ma do rzeczy) a poza tym to mu ją ten pies pogryzł itp... Na każde z tych znajdzie się jakieś usprawiedliwienie, ale jak jest zbyt dużo rzeczy do usprawiedliwiania to znaczy coś z autem jest nie tak... A nie ślepo wierzyć w okazję mimo że podejrzanych cech auta jest więcej niż włosów na głowie - handlarz na każdą znajdzie jakąś odpowiedź typu pies, babcia jeździła, była rysa wzdłóż maski i boku dlatego grubość lakieru większa, książkę serwisową zjadł ten pies który na pokrowcach jeździł itp itd
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    W deszczowe dni wzrasta liczba kolizji pojazdów z pieszymi
    W deszczu łatwiej o kolizję z udziałem pieszego – nawet o 58% w przypadku ulewy(1). Deszcz pogarsza widoczność i wydłuża drogę hamowania, dlatego przy takiej pogodzie kierowcy powinni zachować szczególną ostrożność. ...