http://www.herby.com.pl/herby/indexslo.html Z moim panienskim nazwiskiem jest 220217 osob,z czego 5919 na Opolszczyznie A z drugim 73 z czego 5 na Opolszczyznie (chyba nie aktualne,bo mnie jeszcze nie policzyli )
Emisje CO2 nowych samochodów w Europie najwyższe od 2014 roku Średnie emisje CO2 (wg NEDC) nowych samochodów w Europie w 2019 roku wzrosły już trzeci rok z rzędu. Zdecydowana większość producentów sprzedała w zeszłym roku bardziej emisyjne samochody niż rok wcześniej. ...
Dwie nagrody za stylistykę dla Audi A3 Stylistyka Audi A3 cieszy się dużym uznaniem użytkowników i fachowców. W tegorocznej edycji niemieckich nagród stylistyki – German Design Awards, kapituła uznała model A3 za zwycięzcę w kategorii ...
Moje to 26 osób. 3 osoby z Bielska, czyli moi dziadkowie i wujek, a 23 z katowickiego, z czego 4 (w tym ja) wyemigrowały do UK. Czyli pozostało 19 w katowickim, czyli zgadza się, też moja rodzina, która pozostała w Polandzie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.