REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):Znana tylko na tym forumku chyba I demonizowana zresztąZ benzyniaków była tylko w 155ps
szybki napisał(a):To ja Ci dopowiem reszte...mówisz o rynkach EU gdzie zarobki są nieporównywalnie większe i masz prosty schemat kupuje czekam na koniec gwarancji i sprzedaje dokładnie tak samo jak przy syfach typu 1,6thp czy poszczególnych autach z fr. Do tego dochodzą kwestie samych wyników sprzedażowych które bardzo sprytnie są podawane tak żeby fanboj marki miał przed sobą miliardy a z tyłu już "prawie rs"
Tylko nie snuj mi głupot o zacności 1,4tsi bo pisałem o czymś innym.
Gradory napisał(a):Znana powszechnie też na innych forach i to nie tylko polskich. Są całe wątki po kilkaset postów o problemach z tą skrzynią. Na forum Astry K wątek o M32 ma 27 stron, a o skrzyni automatycznej 6T35/6T45 nie ma nic, bo jest cicha, bezawaryjna i bezproblemowa. W M32 padają łożyska, pękają obudowy, są wycieki, skrzynie wyją no i ta niewygodna, nieprecyzyjna zmiana biegów. W nowszych skrzyniach niby poprawili jej niezawodność, ale dalej są problemy. Ogólnie nieudana skrzynia.
Liianowaty napisał(a):Na 90% już się przekonałem do MiTo - pewnie 135/155 km. Trochę mnie martwi tylko ta skrzynia biegów
Pionek napisał(a):I przejedź się kiedyś autostradą w Niemczech czy Holandii tam nie jeżdżą same nowe auta
Pionek napisał(a):No i wyjeżdżasz z jakimś 1,6 thp i porównujesz go z 1,4 tsi 122 konie, widać że nie masz pojęcia o pewnych sprawach
Liianowaty napisał(a):90% już się przekonałem do MiTo - pewnie 135/155 km. Trochę mnie martwi tylko ta skrzynia biegów .
szybki napisał(a):Powtórzę Ci jeszcze raz bo widać nie skończyłeś weekendu...
Nie porównuje tych dwóch silników od strony technicznej tylko od strony farmazonu który napisałeś czyli tsi nie ma co się bać bo sprzedało się go tyle i tyle więc napisałem Ci że właściciel thp może użyć tego samego argumantu.
Co do reszty nie dyskutuje bo szkods gadać internet wszystko przyjmie.
Jasne TSI do odrzucenia bo się rozsypuje w dym ale 1500-2000 pln na regenerację skrzyni biegów to drobiazgInvi napisał(a):Kiedy będziesz się przejmował takimi "wadami" to nic nie kupisz, idealnego auta nie ma
duzy90 napisał(a):Leki przestały działać czy za mało wziąłeś?