ZWOLNIENIE OD PODATKU SKARBOWEGO !!!

11 Lut 2010, 10:18

Witam wszystkich.
Mam dla Was dobrą wiadomość (NIE DLA WSZYSTKICH - NIESTETY)
OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI (MIN II GRUPA) PO ZAKUPIE AUTA SĄ ZWOLNIONE Z PODATKU (2%) OD CZYNNOŚCI CYWILNO-PRAWNYCH !!! - Urząd Skarbowy druk PCC-3.
WARUNEK: MIN.II GRUPA INWALIDZTWA/NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, WAŻNE ORZECZENIE LEKARSKIE/ZUS/KOMISJA I AUTO ZAKUPIŁ WW WYMIENIONY !!!
Może to i nie nowina ale ja byłem miło zaskoczony w Urz. Skarbowym, no i zostało w kabzie kilka złociszy.
Wierzcie mi, bo przeżyłem to na własnej skórze!
NIE ZWALNIA WAS TO JEDNAK OD ZŁOŻENIA DRUKU PCC-3 W URZĘDZIE SKARBOWYM WRAZ Z KSERO ORZECZENIA JW. W TERMINIE MAX. 14 DNI OD DATY ZAKUPU POJAZDU ZGODNYM Z DATĄ NA UMOWIE KUPNA-SPRZEDAŻY.
Życzę "owocnych" targów i samych udanych transakcji.
Pozdrawiam.
Klocek7
Klocek7
Nowicjusz

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Dębica

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota GT86 nowej generacji już w 2019 roku
    Toyota potwierdziła, że pracuje nad drugą generacją swojego sportowego coupe. Jego premiery możemy się spodziewać na przełomie 2018 i 2019 roku. Tylnonapędowe coupe Toyoty o mocy 200 KM powstało z myślą o fanach szybkiej ...