teoretycznie tak, ale szału nie będzie. Polifty mają lepszą blachęrbkt666 napisał(a):Polift jest do dorwania w tej kasie?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
teoretycznie tak, ale szału nie będzie. Polifty mają lepszą blachęrbkt666 napisał(a):Polift jest do dorwania w tej kasie?
a to stwierdzenie z obserwacji czy gdzieś jakieś potwierdzenie tego można wyczytać? wydaje mi się że to jeden ciulmike napisał(a):Polifty mają lepszą blachę
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
ja nigdy nie spotkałem się z czymś takim, kilka razy może purchle na tylnej klapie przy listwie (typowe miejsce).rbkt666 napisał(a):Dzisiaj widziałem na parkingu mk2 polifta i niestety zardzewiały w tych samych miejscach co przedlift (błotniki przód na łączeniu ze zderzakiem i tylne nadkola na łączeniu ze zderzakiem).
no i co z tego?rbkt666 napisał(a):No i zderzak różni się odcieniem...
w przedliftach doły drzwi i ranty błotników (choć to jest zawsze dość dyskusyjny element, bo tutaj często powierzchnia obrywa syfem spod kół i po latach coś się może pojawić). Nalot na elementach podwozia pominę, bo to nic dziwnego w naszym klimacie.Maro85 napisał(a):Focus MK2 nie ma problemów z rdzą