Mam takie pytanko dla zorientowanych;) Mam 18 lat zdałem prawko 19 listopada chcąc kupić sobie samochód zastanawiam się czy kiedy płaciłem ubezpieczenia na motorower zdobywałem zniżki i teraz najważniejsze czy moje zniżki przejdą mi na samochód czy z racji mojego wieku i doświadczenia nie będą przysługiwały mi przez jakiś czas? Słyszałem że jest jakaś granica 21 lat? czy może mi ktoś to jakoś przedstawić;)?
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Toyota TS050 Hybrid po raz pierwszy w Silverstone W weekend 16-17 kwietnia zaczynają się Mistrzostwa Świata FIA w wyścigach długodystansowych (FIA World Endurance Championship). W 6-godzinnym wyścigu w Silverstone w Wielkiej Brytanii Toyota GAZOO Racing wystawi nowy bolid, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.