2 fotele a 5 w papierach

17 Lis 2009, 00:15

Witam wszystkich użytkowników tego forum!

Piszę do Was, z pewnym pytaniem, które mnie dręczy. Otóż posiadam Honde Civic z 97 w wersji coupe, która jest zarejestrowana jako pojazd 5 osobowy, wiadomo - jak każdy inny samochód. Moim małym pomysłem jest zmiana samochodu i pozostawienie sobie Hanii do zabawy przy silniku i władowania w nią troszkę pieniążków w miarę możliwości. Teraz pojawia się pytanie. Chciałbym pozbyć się wnętrzności i pozostawić tylko i wyłącznie dwa sportowe fotele (kierowcy i pasażera). Tylną kanapę oczywiście zdejmuje. I teraz tak. Samochód jak wspomniałem jest zarejestrowany na 5 osób, tym czasem w samochodzie będą tylko i wyłącznie dwa fotele - czy policjant się przyczepi? Wiem, że w sytuacji odwrotnej, kiedy mamy papiery na 2 osoby, a w samochodzie przebywa więcej osób to pojawia się problem, a jak jest w mojej sytuacji?

Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam, Patryk!
rPatryk
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

17 Lis 2009, 07:54

nie przyczepi ci się, nikt ci nie każe wozić wszystkich foteli w samochodzie :mrgreen:

u mnie w terenówce miejsc jest podobno 8 natomiast zwykle są tylko 2 fotele, nawet ITD się nie czepia, problem tylko jak byś chciał kogoś przewozić :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

17 Lis 2009, 20:30

Też uważam że nikt nie powinien się przyczepić :wink:
Jeżeli chiałbyś dowiedzieć się wiecej to pisz !!
Tuning001
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo FH16 - toczący się mocarz
    Szesnastolitrowy silnik Volvo D16K rozwijający 750 KM to obecnie najmocniejsza jednostka napędowa oferowana w seryjnym pojeździe ciężarowym. Tak ponadprzeciętnie mocne samochody wybierane są przez klientów stosunkowo ...