REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PoltekDriver napisał(a):Chłopaki to co wy polecacie, że tego w ogóle na rynku nie ma, przecież nie daję tysiaka tylko 30 tys.
Bartolekk napisał(a):Bierz Golfa VI albo Astrę J tyle ode mnie
a ja napisałem, że niepotrzebnie się tego boisz, jakby to był koronawirus co najmniejPoltekDriver napisał(a):Nie rozumiem czemu tak się uparłeś na turbiny, ja napisałem jak to widzę.
w wolnossącym 2.0 masz CVT, co nie jest zbyt trafnym wyboremPoltekDriver napisał(a):Laguna 2.0
szybki napisał(a):Jak autor zdecydowałby się dołączyć do właścicieli tanich vagowców tsi to można
W punktPoltekDriver napisał(a):Z czego słyszałem to Golf nie jest tak awaryjny i dodatkowo wygodny.
Bartolekk napisał(a):Olej czy filtry to mu wymienią w pierwszym lepszym serwsie, nie potrzebuje jakiś pseudo firm od z użytkowników z ulicy
Bartolekk napisał(a):A co do reszty to mało wiesz ale dużo piszesz, szkoda że tylko na temat vaga.
Bartolekk napisał(a):a z tą pompką to chyba nie ten adres, coś Ci sie już miesza ostro w głowie...serio
PoltekDriver napisał(a):o z focusem? Słyszałem, że zawieszenie mega i czy byłoby w porządku jakby to było zwykłe 1.8 czy 2.0?
z zawiasem to prawda, denerwują pierdołowate usterki. Za 30k możesz spokojnie szukać mk3, ale będzie problem z automatem - większość aut jest ze stanów, więc duże prawdopodobieństwo trafienia rozbitkaPoltekDriver napisał(a):Co z focusem? Słyszałem, że zawieszenie mega i czy byłoby w porządku jakby to było zwykłe 1.8 czy 2.0?