21 Lis 2024, 11:46
Chętnie podepnę się pod pytanie, jeśli można, żeby nowego wątku nie zakładać. Również szukam czegoś powyżej 200KM, napęd obojętny, najważniejsze sedan lub coupe. Nie wiem co będzie najmniej problematyczne, w sensie bez wad fabrycznych.
Bmw e90/e92 najlepiej coś z r6 końcówka produkcji
Bmw f30 tylko sedan, ale tutaj już tych silników nie ogarniam
Mercedes w207 czy tam w212 Coupe, ale tylko coupe
Alfa Romeo Gulia
I z takich już konkretnych:
Chrysler 300c /300s 5.7 lub 6.1
Dodge charger, ale tylko 2012/2014 5.7 lub 6.2/6.4 ( zawsze zapominam, który to srt, a który hellcat)
Dodge challenger od 2015
Camaro
Ewentualnie bardzo mi sie podobają suvy typu jeep wj tylko 4.7 lub wk najlepiej 5.7
Na końcu Sorento 3.3 xD jakoś mi sie podoba i tyle. Wiem... potężny rozrzut od coupe po suvy i wiem, że co bym nie kupił będzie dobrze mi sie jeździło i sprawiało wielką frajdę. Kwestia awaryjności i wad fabrycznych. Dlatego tutaj mam obawy co do całej gamy bmw czy nawet mercedesa. Rozciągające się łańcuszki, wycierające sie koła zębate itp. Itd, których człowiek nie może spamiętać. Rozrzut taki, bo miałem i sorento, którym świetnie sie jeździło i w małe błoto sie nadawało... niestety zaczęło mocno gnić xd ze sportowych to mialem e46 coupe czy astra h gtc, po jakies kombi słabsze i mocne i każdym z tych samochód dobrze sie jeździło. Z bmw jeszcze brałbym pod uwagę serie 5. Końcówka produkcji e60 lub początek f10.
Ostatnio edytowany przez
mike, 21 Lis 2024, 16:13, edytowano w sumie 1 raz
Powód: wulgaryzm