REKLAMA
Witam,
Powróciłem dopiero teraz do zmiany samochodu, a ostatnio pisałem tutaj nawet post rok temu. Dopiero teraz będę zmieniał wehikuł.
Mam prawie 2 metry wzrostu, mieszczę i nie mieszczę się do niektórych aut (czytaj brakuje mi miejsca nad głową) o ile auto nie jest z szyberdachem to jest OK.
Budżet do 50-60tyś zł, typ nadwozia jest mi obojętny. Odpadają tylko długie auta pokroju BMW serii 7, Audi A8.
Automat mile widziany, w przyszłości na pewno będzie LPG. Jeżdżone głównie po mieście, w weekndy trasa. Można powiedzieć 70% miasto 30% trasa. Rocznie 13-15tyś km.
Szukam propozycji aut z mocą powyżej 200hp, gdzie jeszcze koszty utrzymania są w miarę sensowne. Równie dobrze może to być auto poniżej budżetu, nie patrzę na rocznik.
Chciałbym od was propozycję w tych kryteriach + jedno coś odrębnego, auto w tym budżecie, może być z mniejszą mocą ale z niskimi kosztami utrzymania.
Tak nawiasem jest jakaś szansa dorwać V-kę w tych pieniądzach? Wiem, że już pytałem kiedyś w poprzednim temacie ale może coś się zmieniło