50000zł auto luksusowe

02 Cze 2009, 18:16

Witam, poszukuję jak najbardziej komfortowego samochodu do 50 000zł nie chciałbym schodzić do samochodów starszych niż 2003r
logotyp24
Nowicjusz

02 Cze 2009, 22:33

logotyp24 napisał(a):Witam, poszukuję jak najbardziej komfortowego samochodu do 50 000zł nie chciałbym schodzić do samochodów starszych niż 2003r

Max 2003 to raczej niemieckie limuzyny odpadają :wink:
Wg. mnie godny polecenie jest ten wóz:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Oszczędny silnik i ciekawa stylistyka.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Dobry wóż nie do zajechania tylko troche pali.
Na koniec egzotyk na Polskich drogach ,opcja dla odważnych.Nie wiem jak z awaryjnościa tego wozu.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Dresta
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

02 Cze 2009, 23:00

mysle ze LANCIA THESIS cie zadowoli... jechałem tym autem jakies 4 godziny i nie dosc ze wysmienicie sie prowadzi, ma nietuzinkowa stylistyke, to jest o wiele bardziej komfortowa (moim zdaniem) niz np. nowe audi a6...
pewnie fani audi sie ze mnie zwyzywaja ale moge tylko powiedziec ze tez jestem fanem audi :)
muzzy33
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław

03 Cze 2009, 13:51

Honda legend - tylko czy odpowiada ci stylistyka [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Nissan maxima [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

MG ZT - trochę mniejszy od pozostałych, ale za to można kupić dużo taniej
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

03 Cze 2009, 14:52

LANCIA THESIS - popieram! Auto boskie z wyglądu zewnętrznego (chociaż to kwestia gustu i nie jeden powie że wygląda jak przedpotopowe) i z wyglądu wewnętrznego (tutaj już chyba nikt się nie przyczepi - środek ma jak Maybach :twisted: ). Prowadzenie i wygoda na najwyższym poziomie. Szukaj w rocznikach 2004 i wyżej, ale właśnie taki bym polecał (no i oczywiście chwaląc swoje) w 2,4 JTDm 175 KM.

W LanciaTeam polecam, znają się na rzeczy i mają dobre ceny!
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

03 Cze 2009, 18:02

Zgadzam się z Wami Lancia jest piękna, zmieniłbym tylko felgi, na pewno wezmę ją pod uwagę ale proszę także o rozpatrzenie poniższych propozycji.

- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- [link do oferty na Allegro wygasł]
- [link do oferty na Allegro wygasł]
logotyp24
Nowicjusz

03 Cze 2009, 20:55

Wszystkie są w porządku, dodam tylko na plus dla Lanci że wątpię abyś minął się za często z drugą taką, a z A6, BMW czy Toyotą będziesz się mijał codziennie :). Rzadki samochód budzi zainteresowanie..
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

03 Cze 2009, 21:21

ten Nissan maxima piękny tył według mnie
wziął bym nissana
Loosmo
Początkujący

03 Cze 2009, 21:42

Osobiście jestem entuzjastą tego auta. Nie wiem co o nim sądzisz, ale proszę o opinię.
Zamieszczam kilka ogłoszeń.

Czekam na opinię.

PS. Z tej trójki, którą zamieściłeś wyżej wziąłbym chyba audi. Tylko cena wydaje mi się zaskakująco niska, bo na ogół te auta są dużo droższe. BWM też jest pięknie.
Skoda - przemyślane rozwiązania!
adam-karol
Nowicjusz

Miejscowość: Brodnica

03 Cze 2009, 23:36

wybierz honde s2000 myśle ze dostaniesz juz ale predej z 2000 lub 01
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

04 Cze 2009, 00:15

i tu trafiłeś w sedno chcesz mieć limo za 50kk i do tego tanie w utrzymaniu i sprawne skoda skoda skoda (superb) ewentualnie volvo & saab tanie ale tylko w zakupie komfort ponad przęciętny
alstom1313
pazio
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa